AKTUELNO

Atraktivna devojka u spotu je svima privukla pažnju.

Vladan Vojnović poznatiji kao Vojke Đans i Andrej Saljnikov - Young Palk, veoma su aktivni po završetku prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge". Na radost brojnih fanova, bivši zadrugari snimili su nekoliko pesama i spotova u poslednje vreme, od kojih se "Non Stop" ustoličila kao jedna od himni beogradskih, ali i klubova po dijaspori. Sada je od istog dvojca stigao novi hit - "No No"!

Foto: Promo

U ovoj pesmi i spotu mladi muzičari prikazuju jednu od scena koje se mogu desiti u muško-ženskim odnosima kad su ljubav, prevara i izlasci u pitanju.

Foto: Promo

Kao i uvek, Vojke i Palke su to uradili na veoma originalan i zanimljiv način, kako tekstualno, tako i vizuelno, a to dokazuje i to što su posle samo četiri dana pesma i spot izbili na drugo mesto najpopularnijih u Srbiji i sakupili pola miliona pregleda.

Foto: Promo

Međutim, svima je zapalo za oko da se u spotu pojavljuje atraktivna plavuša koja likom i telom neverovatno podseća na Vojektovu devojku Saru Reljić.

Foto: Promo

Glavna glumica tokom spota atraktivno pleše dok Vojke i Palke đuskaju oko nje, a mnogi su pomislili da je to upravo Sara. Iako zaista liče kao da su sestre, a čak se i zovu isto,  u pitanju su dve potpuno različite devojke. Uostalom, pogledajte spot, pa procenite sami.

Autor: Pink.rs

#Andrej Saljnikov | Young Palk

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

#Vojke Đans

#Đans

'