AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

Najpopularnija emisija o poznatima "Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje tačno u 14 časova na TV Pink donosi najaktuelnije priče o domaćim, ali i stranim zvezdama.

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", Kristina Kija Kockar započela je pevačku karijeru i svakog vikenda nastupa kako po Srbiji, tako i širom Evrope. Mnogi kažu da je učešćem u "Zadruzi" i te kako profitirala, a Kija po prvi put, za "Premijera-Vikend specijal", otvara vrata stana koji je nedavno kupila. Kako izgleda Kijin stan, ali i šta se novo događa u njenom životu, saznaćete upravo ove nedelje na TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

O razvodu Nataše Bekvalac od Luke Lazukića ne prestaje da se piše, a u ovonedeljnoj emisiji saznaćete zbog čega je popularna pevačica ponovo bila u policiji. Podsetimo, osim što je pokrenula parnicu za razvod braka, Nataša je podnela i tužbu protiv Luke za porodično nasilje, a šta je ovog puta bio razlog za posetu policiji, za vas istražuje ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Instagram

Ove nedelje otkrivamo i koje su to bile prve profesije nekih javnih ličnosti, a na jednom mestu ćete videti i sve voditeljske lapsuse.

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih vesti iz života poznatih, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 14. oktobra od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kristina Kockar

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'