separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVI SNIMCI GOVORE VIŠE OD HILJADU REČI: Otkrivena ISTINA o odnosu Anabele i Andreja Atijasa! (VIDEO)


Emisija "Paparazzo lov" na programu je u sredu, 10. oktobra od 22 sata.


Nova epizoda zabavnog programa "Paparazzo lov" u sredu od 22 sata na TV Pink otkriva neke nove ljubavi, prati rastavljene parove, ali i donosi ekskluzivne snimke naših javnih ličnosti u situacijama koje bi oni najradije zaboravili.

“Paparazzo lov” je napravio uporednu ljubavnu priču bivših bračnih partnera - Ane Sević i Darka Lazića. Kako izgledaju njihovi novi izabranici i kako sa njima provode vreme, prikazaće najnoviji paparaco snimci, koji otkrivaju i zbog čega je Darko Lazić uveo dodatnu pratnju kada ide na javna mesta.

Autor: Printscreen

Ekipa emisije je i protekle nedelje locirala bivši bračni par - Kiju Kockar i Slobodana Radanovića i zabeležila u kakvim su se situacijama našli.

Autor: Pink.rs

Tu su i prvi zajednički snimci Anabele i Andreja Atijasa nakon optužbi koje je Anabela iznela na račun svog partnera, kao i snimci njene ćerke Lune sa grčkog primorja.

Autor: Printscreen

Videćete još jednu učesnicu prve zadruge - Marija Anu koja se na bazenu dodirivala sa drugaricom. Osim toga, paparaci donose i urnebesne zabeleške folk legende Bore Drljače dok se bez supruge udvara drugim damama, ali i koliko se nespretno presvlači na plaži. Takođe, videćete i nove porodične snimke Jovane i Željka Joksimovića u zajedničkoj šetnji.

Autor: Printscreen

Budite i ove srede od 22.00 uz TV Pink, “Paparazzo lov” i voditeljku Anu Pendić Radoš.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti