AKTUELNO

Ne propustite autorsku emisiju Ognjena Amidžića.

Ušuškajte se u fotelje, jer vas u utorak od 22:30 časova očekuje još jedna neverovatna epizoda vaše omiljene emisije "Amidži šou".

Uoči spektakularnog koncerta zakazanog za 2. novembar, u studio kod Ognjena Amidžića dolazi Maja Berović. Kako se jedna od trenutno najpopularnijih pevačica snašla u ulozi uličnog svirača i kakav mali pakao joj je Ognjen priredio, saznaćete premijerno u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Omiljeni i najotkačeniji voditeljski duo, Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski, spojio je "Jednostavan život", a najgledaniji dečiji šou program "Pinkove zvezdice" osigurao je da se nikada ne razdvoje. Dok Marijana ostaje na sceni, Ana će u ovonedeljnoj emisiji otkriti kakvu će ulogu imati u petoj sezoni koja nosi naziv "Pinkove zvezdice - All Stars".

Mia Borisavljević predstaviće novu pesmu "Po gradu pričaju", a da li je novi hit, saznaćete upravo ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Foto: Pink.rs

Na Ognjenove lude izazove odgovoriće i Jelena Rozga, koja će premijerno predstaviti svoj novi hit "Ostani", za koji je muziku i tekst radila Emina Jahović.

Foto: TvPink Printscreen

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 9. oktobra od 22:30 časova samo na TV Pink!

Autor:  M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Mihajlovski

#Jelena Rozga

#Maja Berović

#Marijana Mićić

#Mia Borisavljević

#Ognjen Amidžić

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'