AKTUELNO

“Žikina šarenica” u subotu, 6. oktobra, na TV Pink od 08.30

Ekipa emisije “Žikina šarenica”, koju prati milionska publika, koristi ovo miholjsko leto da još malo produži čuveni karavan i usreći svoje verne gledaoce gostovanjem u njihovom gradu, a ovog vikenda na TV Pink od 08.30 gledamo dve emisije iz Banata – u suboti iz Kovačice i u nedelju iz Pančeva.

Foto: Promo

Slikari naivci, tamburaši, fijakeristi i folklorni ansambli u subotu će na najbolji način predstaviti Kovačicu, mesto poznato po najvećem broju umetnika u odnosu na broj stanovnika. Autor i voditelj Živorad Žika Nikolić će razgovarati i sa Milanom Garaševićem, predsednikom ove opštine, Draganom Latovljev, direktorkom tamošnje Turističke organizacije, ali i sa etnolozima, istoričarima, učiteljima, sportistima... Zavirićemo u čuvenu Galeriju naivne umetnosti u Kovačici, saznati šta sve nudi Sajam rukotvorina, kada se održava Crepajačka fijakerijada i šta kriju Padinski bunari.

Foto: TV Pink

Uz Kulturno-umetnička društva i spletove pesama i igara iz Banata, muzički gost će biti Željko Samardžić. Osim što će pevati, Željko će odigrati i jednu partiju stonog tenisa sa Izabelom Lupulesku, mladom i već uspešnom sportistkinjom iz Kovačice.

Ne propustite “Žikinu šarenicu” ove subote iz Kovačice na TV Pink od 08.30.

#Televizija Pink

#Željko Samardžić

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'