separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

LISICE NA RUKE I PRAVAC U POLICIJSKU STANICU! Otvara se nova krivična istraga protiv zvezde "Šifre Despot", a on je krivac! (VIDEO)


Epizoda "Ugaona garnitura" večeras u 21.15 na TV Pink!


Kod Despotovića nikada nema mira, a u 30. epizodi serije “Šifra Despot”, pod nazivom “Ugaona garnitura”, večeras od 21.15 na TV Pink, gledamo nove zavrzlame koje su snašle ovu porodicu.

Autor: Promo

Očekujući prinovu i dan venčanja, Despot (Đorđe Marković) i trudna Milena (Tamara Krcunović) su odlučili da opreme dom. Dok su sa radošću čekali novu ugaonu garnituru da im stigne na kućnu adresu, umesto majstora, ugledali su starog Despotovog „saradnika“, Peka Pljevljaka (Aleksandar Srećković Kubura). Došao je po Despota da mu predstavi novi posao.

Autor: Promo

Autor: Promo

Navodno, Peko je preorijentisao svoj biznis na Informacione tehnologije i želi da mu Despot bude glavni čovek. Međutim, ništa čime se Peko bavi nije legalno i čisto...

Autor: Promo

Dok njih dvojica obilaze nove radne prostorije, u zgradu upada policija, stavlja im lisice na ruke i obojicu odvode u stanicu. Despot je još jednom, ni kriv ni dužan, postao deo krivične istrage, koju vodi inspektor Savić (Stojan Đorđević).

Da li će u policijskoj stanici shvatiti ko je kriv, a ko nevin, saznajemo u 30. epizodi serije “Šifra Despot”, večeras od 21.15 na TV Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti