AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Sanje Marinković.

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Anastasiju Ražnatović i Marinu Visković, glumicu Lidiju Vukićević, spisateljicu Isidoru Bjelicu, trenera za lične promene Jovanu Hismajer i profesionalnog šminkera Dušana Lazića.

Anastasija je doživela veliku uspeh prvom pesmom "Savršen par", koja na Jutjubu ima gotovo 30 miliona pregleda, a u ovonedeljnoj emisiji će je prvi put izvesti uživo pred kamerama.

Foto: Printscreen Youtube

Ražnatovićeva će u emisiji otkriti šta je potrebno da neki muškarac poseduje da bi je osvojio, ali i da li voli da bira ili bude izabrana.

Meni je najbitnije kod muškarca da ima lep osmeh, lepe zube. U stvari, najbitnije mi je, kad te pogleda šta ti govori - rekla je Anastasija i dodala:
Volim da izaberem, ali ne da ja njemu prilazim, da ja njega osvajam. Volim da ja budem osvojena, a naravno, daću mu neki znak.

Foto: RTV Pink

I Marina je bila saglasna sa Anastasijom da fizički izgled nije presudan za izbor partnera.

Karakter je u stvari taj koji nam se dopada - rekla je Marina.

S obzirom da važi za jednu od najlepših glumica, Sanju je zanimalo da li Lidija ima partnera.

Sanja, ja se još malo udajem - rekla je popularna glumica, nakon ćega je dobila aplauz.

Foto: RTV Pink

O fizičkom izgledu govorila je i Isidora Bjelica, koja je istakla da nikada nije imala komplekse, a objasnila je i zbog čega nikada nije želela da operiše nos.

Ja verujem da je moja duša izabrala da ima veći nos da se odbrani od imbecila. Nikad nisam htela da ga operišem - otkrila je spisateljica.

Foto: RTV Pink

Šta su još Sanjini gosti otkrili o sebi, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 6. oktobra u 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Anastasija Ražnatović

#Isidora Bjelica

#Lidija Vukićević

#Magazin In

#Marina Visković

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'