separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PREMIJERA U MAGAZINU IN: Anastasija Ražnatović prvi put uživo na televiziji otpevala svoju pesmu, pa otkrila kakav muškarac može da je osvoji! (VIDEO)


Ne propustite novo izdanje autorske emisije Sanje Marinković.


Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Anastasiju Ražnatović i Marinu Visković, glumicu Lidiju Vukićević, spisateljicu Isidoru Bjelicu, trenera za lične promene Jovanu Hismajer i profesionalnog šminkera Dušana Lazića.

Anastasija je doživela veliku uspeh prvom pesmom "Savršen par", koja na Jutjubu ima gotovo 30 miliona pregleda, a u ovonedeljnoj emisiji će je prvi put izvesti uživo pred kamerama.

Autor: Printscreen Youtube

Ražnatovićeva će u emisiji otkriti šta je potrebno da neki muškarac poseduje da bi je osvojio, ali i da li voli da bira ili bude izabrana.

Meni je najbitnije kod muškarca da ima lep osmeh, lepe zube. U stvari, najbitnije mi je, kad te pogleda šta ti govori - rekla je Anastasija i dodala:
Volim da izaberem, ali ne da ja njemu prilazim, da ja njega osvajam. Volim da ja budem osvojena, a naravno, daću mu neki znak.

Autor: RTV Pink

I Marina je bila saglasna sa Anastasijom da fizički izgled nije presudan za izbor partnera.

Karakter je u stvari taj koji nam se dopada - rekla je Marina.

S obzirom da važi za jednu od najlepših glumica, Sanju je zanimalo da li Lidija ima partnera.

Sanja, ja se još malo udajem - rekla je popularna glumica, nakon ćega je dobila aplauz.

Autor: RTV Pink

O fizičkom izgledu govorila je i Isidora Bjelica, koja je istakla da nikada nije imala komplekse, a objasnila je i zbog čega nikada nije želela da operiše nos.

Ja verujem da je moja duša izabrala da ima veći nos da se odbrani od imbecila. Nikad nisam htela da ga operišem - otkrila je spisateljica.

Autor: RTV Pink

Šta su još Sanjini gosti otkrili o sebi, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 6. oktobra u 17 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti