AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Draganom Simeunovićem, profesorom Univerziteta u Beogradu, Mišelom Zubenicom, izvršnim direktorom Centra za međunarodnu javnu politiku i Veljkom Nestorovićem, urednikom dnevnog lista "Alo".

Koji je bio okidač da država krene u,do sada,najozbiljniji obračun sa narkomanijom,da li je marihuana i dalje najzastupljenija droga u Srbiji,šta je pokazalo prvo predavanje stručnjaka u gimnaziji i zašto osnovci kažu-dileri su među nama?Na ovu temu razgovaramo sa Lambeom Đorelijevskim iz detektivske agencije “Protekta” i bivšim šefom Odeljenja za suzbijanje narkomanije u MUP-u Srbije i novinarom TV Pink Mladenom Mijatovićem koji je i član Vladine komisije za borbu protiv narkomanije.

Kako olovke, penkala, štapovi, pa čak i satovi, prstenje ili čak ruževi za usne mogu postati smrtonosno oružje i koliko je opasno pravljenje ili prepravljanje oružja u kućnoj radinosti,pitamo jutros stručnjake - penzionisanog pukovnika vojnoobaveštajne službe Tomislava Đurina i istraživača Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Sašu Đorđevića.

Kakve utiske nosi iz Njujorka, a kakve iz Moskve, na čiju sve podršku možemo da računamo kada ja reč o raspetljavanju kosovskog čvora, ko izaziva konflikte na Balkanu i kome to ide u prilog, samo su neka od pitanja za našeg današnjeg gosta ministra inostranih poslova Ivicu Dačića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pod reflektorima nam je glumac Stojan Đorđević sa kojim ćemo razgovarati o novoj epizodi serije "Šifra Despot" koja će na TV Pink biti emitovana u nedelju 7. oktobra.

O filmovima 11. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije koje ćemo narednih dana imati priliku da gledamo u Centru za kulturu "Vlada Divljan", razgovaraćemo sa rediteljom i umetničkim direktorom ovog festivala Darkom Bajićem i direktorom CK "Vlada Divljan" Ljubišom Đurovićem.

U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Šemsu 99 frontmena i pevača grupe Brkovi, koji će nam otkriti šta sve Brkovi pripremaju za beogradski koncert koji je za 3. novembar zakazan u Hali sportova "Ranko Žeravica".

A kroz svet magije, i ovog jutra, vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

#Ivica Dačić

'