AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Milanom Mišićem, spoljnopolitičkim komentatorom, Sašom Adamovićem, istoričarom i Milanom Dobromirovićem, urednikom političke rubrike dnevnog lista "Informer".

Zbog čega se ministar za rad Zoran Đorđević, koji je trebalo da predvodi našu delegaciju,ipak nije pojavio na komemorativnim skupovima na Krfu i Vidu,koliko firmi trenutno ima lošu reklamu na crnoj listi Ministarstva za rad,kako će država izaći u susret majkma i porodiljama i šta najstarijima donosi oktobarska penzija,ali i izmene i dopune zakona o PIO?O ovim pitanjima razgovaramo sa resornim ministrom Zoranom Đorđevićem.

Šta će se naći na dnevnom redu prve sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine,zašto je predsednica parlamenta imala potrebu da objašnjava o čemu Skupština sve može da raspravlja,ali i da se Srbija ne meša u izbore u BiH, zbog čega sednica skupštine o KiM, u ovom trenutku,ne bi imala smisla,sa koliko licemerja se Srbija suočava na dnevnom nivou, zašto EU povodom dramatične situacije na KiM, pre dva dana,upućuje isti apel i Beogradu i Prištini,šta se može očekivati od sutrašnjeg susreta predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina i zbog čega je važna “Umetnost koja čeka pravdu”? Gošća “Novog jutra” je predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O desantu prištinskih specijalaca ROSU na Gazivode, fijasku jučerašnjeg referenduma u Makedoniji, predstojećem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, ali i drugim važnim temama ovoga jutra razgovaramo sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Informer".

Najnovija analiza Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada pokazuje da Zoran Marjanović nije mogao da ne vidi napad na svoju suprugu Jelenu koja je 2. aprila 2016. godine ubijena na nasipu u Borči. A kako su novosadski fornezičari došli do ovog zaključka, reći nam Nenad Šipka, direktor ovog centra.

Pod reflektorima nam je glumac Nenad Nenadović sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Robin Hud" čija je premijera u Pozorištu "Boško Buha" zakazana za nedelju 7. oktobra.

Kroz svet magije,i ovog jutra,vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Jadranku Barjaktarović koja će nam otkriti kada izlazi njen novi album.

#Zoran Marjanović

'