AKTUELNO

Ne propustite ekskluzivno gostovanje bivših supružnika u autorskoj emisiji Ognjena Amidžića.

Novo izdanje emisije "Amidži šou" očekuje vas u dobro poznatom terminu - u utorak 2. oktobra u 22:15 časova samo na TV Pink, a Ognjen Amidžić će u studiju ugostiti bivši bračni par i nekadašnje zvezde devedesetih Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.

Foto: Miloš Rafailović

Anabela i Gagi će kod Ognjena potpuno iskreno govoriti o porodičnim odnosima, prisetiće se perioda kada su bili u braku, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, ali i razloga za razvod i priča o porodičnim nasilju.

Anabela se pre šest godina udala za sarajevskog biznismena Andreja Atijasa, sa kojim je dobila treću ćerku Blankicu, a nedavno se u medijima pojavila informacija da su se supružnici fizički sukobili u porodičnom stanu. Iste noći su oboje privedeni u policijsku stanicu, a prema informacijama koje su se pojavile, Andrej je tokom svađe zbog psa Anabeli opalio šamar, a pevačica mu je uzvratila tako što ga je izgrebala noktima po licu. Oboje su nakon saslušanja pušteni, a Anabela je odlučila da ne podnese tužbu protiv Andreja.

Foto: Ivan Vučićević

Šta se zaista dogodilo te noći u njihovom domu, da li je među njima došlo do fizičkog sukoba i da li će se razvesti, Anabela će otkriti upravo ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Razlog zbog kog su Anabela i Gagi često u medijima, svakako jeste i njihova ćerka Luna, koja je po drugi put učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Njih dvoje su podržavali njenu vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem, i bili su uz nju nakon raskida i izlaska iz rijalitija. Međutim, sada će prvi put zajedno komentarisati njeno učešće u drugoj sezoni "Zadruge" i da li smatraju da se za sada bolje pokazala nego tokom prethodnog učešća.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ono što će obradovati njihove obožavaoce, jeste da Anabela i Gagi kao originalna postavka jedne od najpopularnijih grupa devedesetih "Funky G", spremaju novu pesmu o kojoj ce premijerno govoriti kod Ognjena.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler

Očekuje vas još mnogo toga, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak 2. oktobra od 22:15 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'