AKTUELNO

U novoj televizijskoj sezoni najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji, pored potvrđenog voditeljskog para, biće predstavljene inovacije i u vizuelnom smislu.

Milionski auditorijum navikao je da dan započinje emisijom “Novo jutro” na TV Pink, najgledanijim jutarnjim programom svih komericijalnih TV emitera, prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen. U novoj televizijskoj sezoni, pored potvrđenog voditeljskog tandema biće predstavljene inovacije u vizuelnom smislu.

Naime, u novoj sezoni videćete grafičku inovaciju, koja je trenutno veoma popularna u svetu - "Augmented Reality Graphics" poznatiju kao proširena realnost. Ovo je interaktivno iskustvo okruženja u stvarnom svetu, gde su virtuelni elementi neprimetno isprepletani sa fizičkim svetom.

Gledaoci će uskoro u "Novom jutru" moći da vide kako izgleda kada se virtuelna stvarnost pomeša sa realnošću, što predstavlja pravi novitet u proizvodnji TV programa u regionu.

Ono što se neće menjati jeste voditeljski par - kroz najaktuenije teme i najvažnije pravovremene i objektivne informacije iz zemlje iz sveta i dalje će vas svakog jutra od 06:45h do 11:00h voditi Dea Đurđević i Predrag Sarapa.

Foto: Pink.rs

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" gledaoce očekuju dobro poznate rubrike - "Tema jutra" i "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su značajne za društvo.

Rubrika "Pod reflektorima" posvećena je glumcima, u rubrici "Hit jutra" će gostovati pevači, a u ovoj sezoni će vas zabavljati i mađioničari.

U ovoj sezoni gledaćete i lutajućeg reportera, Filipa Maksimovića, koji će, kao i uvek imati uključenja iz različitih delova grada i koji će razgovarati sa zanimljivim gostima.

"Novo jutro" je idealan način da započnete dan, zato ne propustite jutarnji program sa voditeljskim tandemom Deom Đurđević i Predragom Sarapom, svakog radnog dana od 06:45h do 11:00h samo na TV Pink

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'