AKTUELNO

I u ovoj sezoni televizija Pink potvrđuje lidersku poziciju među svim TV stanicama u Srbiji, govore jedina zvanična merenja TV gledanosti agencije Nielsen.

U jučerašnjem danu naša televizija bila je nagledanija u Srbiji, uključujuci i Javni servis, kako u ukupnom broju gledalaca tako i u kategoriji ženske populacije.

Prva na listi najgledanijih formata, našla se prva epizoda Paprazzo lova, a prate je serije Istanbulska nevesta, Za mog sina i Elif.

Foto: RTV Pink

Među prvih 10 najgledanijih emisija u danu, na svim televizijama, našla se i dokumentarna emsija DNK sa istim procentom udela u gledanosti.

Foto: Promo

O informativnom programu naše televizije najbolje govore rezultati, najgledaniji centralni informativni program komercijalnih emitera. Nacionalni dnevnik i najgledaniji jutarnji program svih komercijlanih emitera - Novo jutro.

Foto: RTV Pink

Ono što šini okosnicu našeg programa i privlači najveći broj gledalaca, i u ovoj sezoni je rijaliti Zadruga koji je među najglednijim, kako u dnevnim uključenjima, tako i u večernjim specijalnim emisijama.

Foto: RTV Pink

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

#Gledanost

#Mediji

#Televizija Pink

'