AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa novinarom "Politike" Aleksandrom Apostolovskim, bivšim "Politikinim" dopisnikom iz Moskve Slobodanom Samardžijom i Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odogovornog urednika Informativnog programa TV Pink.

Sa čim bi naša delegacija predvođena premijerkom Anom Brnabić, po povratku iz Njujorka u Srbiju, mogla da izađe pred građane, šta se očekuje od susreta sa najuticajnijim svetskim političarima i liderima, šta se može postići u hodniku,a šta iza zatvorenih vrata SB UN, da li je Srbija i definitivno zadobila novo poštovanje u svetu i šta se krije iza tajnog dokumenta o KiM? O ovim pitanjima,u “Novom jutru”,razgovaramo sa bivšim ambasadorom SRJ pri UN Vladislavom Jovanovićem,glavnom i odgovornom urednicom srpske redakcije “Sputnjika” Ljubinkom Milinčić i rediteljem Ljubišom Ristićem.

Kako danas sačuvati zdravo srce,ako se ima u vidu da,svake godine,17,5 miliona ljudi u svetu umre od kardiovaskularnih bolesti,uključujući infarkt srca i moždani udar?Gde je Srbija sa svojom statistikom i zašto je danas,u fokusu lekara,populacija mlađa od 50 godina?O tome razgovaramo sa prof.dr Predragom Mitrovićem iz Udruženja kardiologa Srbije i predsednikom Udruženja “Moja druga šansa” Ivanom Tojagićem.

O 158. večitom derbiju i izjednačucjućem golu Ričmonda Boaćija, reakciji Vladimira Stojkovića po završetku derbija, porukama koje ovih dana stižu iz Humske na račun tima i uprave iz Ljutice Bogdana, ali i o nastavku takmičenja crveno belih u Ligi šampiona, razgovaraćemo sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom FK "Crvena zvezda" i sportskim direktorom ovog kluba Mitrom Mrkelom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta možemo da očekujemo od obnovljenog suđenja Naseru Oriću pred Apelacionim većem suda BiH, šta se tačno dešavalo u Srebrenici 1992. godine i zašto Orića mnogi Bošnjaci smatraju herojem, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Branislavom Puhalom, dugogodišnjim šefom obezbeđenja generala Ratka Mladića.

Zašto jedan od retkih autora bestselera o Beogradu,koji još od devedesetih godina,konstantno "kopa" po glavnom gradu,i dalje ima potrebu da istražuje prošlost i sadašnjost prestonice,čućemo od Zorana Lj.Nikolića koji nam predstavlja svoju novu knjigu, "Bg priče I-III".

Pod reflektorima nam je glumac Đorđe Marković koji će nam otkriti šta nam sve donose nove epizode serije Šifra Despot.

Kroz svet magije,i ovog jutra,vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

A ko bolje peva, tata ili sin, čućete u rubrici "Hit jutra" u kojoj ćemo ugostiti Andreja i Acu Lukasa.

#Novo jutro

'