AKTUELNO

Ne propustite početak jubilarne desete sezone emisije "Paparaco lov" večeras u 22 časa na TV Pink!

Deseta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco lov", na oduševljenje mnogobrojnih gledalaca, počinje u večeras u dobro poznatom terminu - od 22 časa.

Kao što ste već navikli, emisija "Paparaco lov" donosi sve aktuelnosti iz privatnog života poznatih ličnosti, ne samo iz Srbije, već i iz regiona, a glavni akteri u prvoj emisiji nove sezone su bivši i sadašnji učesnici rijalitija "Zadruga".

Kamera "Paparaco lova" zabeležila je trenutak kada Anabela Atijas i Gagi Đogani iseljavaju svoju ćerku Lunu Đogani iz stana, a zbog čega saznaćete već večeras.

Foto: RTV Pink

Tokom leta, neposredno pred početak druge sezone "Zadruge", ekipa je snimila Aleksandru Subotić sa ćerkom i Mirka Gavrića sa suprugom Draganom. Kako su se oni pripremali za ulazak u najgledaniji rijaliti videćete u "Paparaco lovu".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iako je prošlo skoro četiri meseca od kraja prve sezone "Zadruge", interesovanje medija za bivše supružnike, Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića ne smiruje se, pa ćete večeras saznati gde su se njih dvoje sreli i kako je taj susret protekao.

Foto: RTV Pink

Priča koja svakako intirgira domaću javnost jeste razvod Nataše Bekvalac od Luke Lazukića, a žestoku borbu skupih advokata u ovom slučaju i sve detalje sudskog procesa, donosi upravo emisije "Paparaco lov".

Foto: RTV Pink

Pored toga, videćete atmosferu sa šabačkog vašara, ali i sve detalje svadbe Stevana Anđelkovića i njegove dugogodišnje devojke Nataše.

Foto: RTV Pink

Ne propustite početak jubilarne desete sezone emisije "Paparaco lov" večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandra Subotić

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luka Lazukić

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Nataša Bekvalac

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Stevan Anđelković

#Televizija Pink

#emisija

'