AKTUELNO

Karavan predvođen Žikom Nikolićem i ove subote na TV Pink od 08.30

Istok Srbije je ovonedeljna destinacija karavana emisija “Žikina šarenica” – Zaječar u subotu, Negotin u nedelju, a oba dana vikenda na programu TV Pink od 08.30.

Urednik i voditelj Živorad Žika Nikolić će nam u subotu uz koleginicu Anu Šupić na najbolji mogući način predstaviti najveći grad istoka Srbije. “Sevdah metal bend” otvara emisiju, a nakon kratkog filma o Zaječaru, govoriće Boško Ničić, gradonačelnik.

Foto: Promo

Uz predstavnike grada i njegove bogate okoline, saznaćemo kakav je turistički, kulturni i privredni potencijal ovog kraja, a da bi ih bolje razumeli, pomoćiće nam pesme i igra nekoliko tamošnjih Kulturno-umetničkih društava. Žikina gošća je i Dragica Radosavljević Cakana, pevačica poznata po trudu da očuva izvorne pesme, koje će i uživo izvoditi.

Foto: Pink.rs

Okolina Zaječara je veoma interesantna, pa ćemo čuti priče o arheloškim nalazištima Feliks Romulijana, Gamzigrad i Viminacijum, ali i kakvo bogatstvo krije Narodnog muzeja u samom centu grada. Biće tu i zanimljivih takmičenja, manifestacija, spremanja specijaliteta, predstavljanje najboljih učenika i sportista...

Ne propustite “Žikinu šarenicu” ove subote iz Zaječara na TV Pink od 08.30.

#Boško Ničić

#Dragica Radosavljević Cakana

#Televizija Pink

#Zaječar

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'