AKTUELNO

U jednoj od najgledanijih emisija, "Ami G Show", vas u utorak 25. septembra od 22:15 časova očekuje ekskluziva, jer u studio kod Ognjena Amidžića dolazi Nataša Bekvalac.

Popularna pevačica, Nataša Bekvalac, će prvi put posle podnošenja zahteva za razvod od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govoriti iskreno o svemu kroz šta je prošla.

Nataša je u aprilu ove godine Luku optužila da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je i dalje u toku, a Nataša će u emisiji "Ami G Show" prvi put pred kamerama ispričati svoju stranu priče.

Na veliku radost svih koji je vole, Nataša će najaviti i novi album, na kom radi već neko vreme, a svoj rođendan će proslaviti upravo u studiju emisije "Ami G Show".

Očekuje vas i premijera njene nove pesme "Mala plava", koju je radila sa trenutno napopularnijim producentom Cobijem, a videćete i ekskluzivne snimke iz Natašinog stana.

Još mnogo toga vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 25. septembra od 22:15 časova samo na TV Pink!

M. Đ.

#Amidži Šou

#Nataša Bekvalac

'