AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Sva tri prethodna dana Pink beleži fantastične rezultate u svim ciljnim grupama gledalaca. Posebnu prednost Pink ostvaruje među ženskom populacijom kada je bio dvostruko gledaniji od drugoplasinrane i trećeplasirane komercijalne stanice zajedno, ali i Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

U petak, ali i za dane vikenda pratili ste serijski, ali i informativni program naše televizije. Vaše omiljene serije "Istanbulska nevesta", "Za mog sina" i "Elif" svakodnevno se nalaze u vrhu gledanosti, kao i informativne emisije "Nacionalni dnevnik" i "Novo jutro" koje su zvanično najgledanije informativne emisije među svim komercijalnim emiterima.

Foto: Promo

Foto: RTV Pink

U petak, Vaš izbor ubedljivo je bila "Zadruga", kako direktna uključenja tokom čitavog dana, tako i specijalna emisija u večernjem terminu "Zadruga – Naših 5 minuta" koju je pratila milionska publika. Pratili ste i emisiju "Ekskluzivno", ali i Vašu omiljenu emisiju o poznatima "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink

Dane vikenda započeli ste uz karavan "Žikine šarenice", koji je ovog vikenda bio u poseti Vršcu. Popodnevni talk šou "Magazin IN", pratili ste i ove subote, dok ste veče proveli uz specijalnu emisiju "Zadruga – pitanja novinara", ali i direktna uključenja u velelepno zdanje.

Foto: Pink.rs

Nedelja je takođe bila rezervisana za "Zadrugu", a posebnu pažnju gledalaca privukla je emisija "Zadruga – izbacivanje". Na listi najgledanijih našla se i emisija "Kontravizija", kao i serija Radoša Bajića, "Šifra Despot" koja je i ove nedelje bila najgledanija domaća serija u danu. Sledi "Premijera vikend specijal", koja se i ove nedelje našla u kategoriji najgledanijih zabavnih emisija u danu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'