AKTUELNO

Ovog vikenda budite u Vršcu sa legendarnim Žikom i ekipom njegove 'Šarenice'!

Kako je jedna od najvećih, najstarijih i najposećenijih turističko-privrednih manifestacija u toku – 61. "Dani berbe grožđa" u Vršcu, tako je i jedan od najpopularnijih naših voditelja – Živorad Žika Nikolić, sa svojim karavanom „Žikina šarenica“ ovog vikenda tamo, a na programu TV Pink oba dana od 08.30.

Foto: Promo

Čuveni „Grožđebal“ će biti glavna tema emisija, ali će gledaoci moći da upoznaju i sve ostale potencijale najvećeg grada u Vojvodini, pa i celog Južnobanatskog okruga. Nakon zdravice i „Himne grada Vršca", gradonačelnica Dragana Mitrović će govoriti o ovoj lepoj varoši, a tokom emisije ćemo saznati i šta krije njihov Gradski muzej, kakvi su Vrščani i koja znamenita imena nam odande dolaze, među kojima je glumica Rada Đuričin, takođe Žikina gošća. Pesmom će sve prisutne i gledaoce zabaviti Đorđe Prunić, Ljubica Vraneš, Danka Stojiljković i Marina Višković. Naravno, neće Žika propustiti da nam predstavi i najbolje školarce, sportiste, muzičare...

Foto: Pixabay.com

Poslednji dan ove manifestacije je u nedelju, pa ćemo videti kakva je atmosfera protekla tri dana bila, a gledaoci “Žikine šarenice” će među prvima saznati ko je mis “Grožđebala”. Upoznaćemo gradskog rendžera Milivoja Vučanovića, koji se posvetio očuvanju vršačke prirode, a pre svega prica koje tamo borave. Čućemo priču o svetom Teodoru Vršačkom, kao i tropar njemu u čast, upoznati šahovske velemajstore, najbolje džudiste, vitezove vina i mnoge druge znamenite Vrščane koji svojim radom i delom šire dobar glas o ovom gradu.

Ne propustite karavan “Žikina šarenica”, ovog vikenda iz Vršca na TV Pink od 08.30.

#Televizija Pink

#Vino

#Vršac

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'