AKTUELNO

Već sa emitovanjem prve epizode, serija 'Šifra Despot' postigla je neverovatan uspeh, a posle kratke letnje pauze, gledaoci će gledati avanture kompjuterskog programere Despota Despotovića već od nedelje 16. septembra u 21 čas na TV Pink.

Najgledanija humoristička serija je od prve epizode dobila sve simpatije publike, što je producente Željka Mitrovića i Nedeljka Bajića dodatno ohrabrilo da nove epizode počnu da se emituju već u ovu nedelju.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Posle prve sezone mi smo veoma zadovoljni rejtingom i opštim uspehom serije. Kao što sam već nekoliko puta rekao, "Šifra Despot" je za nas veoma značajan projekat iz nekoliko razloga. Prvo - zato što je "Šifra Despot" otvorila sezonu nastavka produkcije igranog programa na TV Pink, a sa druge strane, to je jedan veoma dobar i kvalitetan projekat - rekao je Željko Mitrović i dodao:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Trenutno sam okupiran nekim drugim projektima, ali i ti projekti grade platforme i setove za budućnost igranih programa koji su u nekom smislu i budućnost televizije, ajde da kažemo u sledećih deset godina. Sada smo ponovo visokoprofitabilni i rekao bih najmoćniji medijski sistem u ovom delu jugoistočne Evrope.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Radoš Bajić je izuzetno zadovoljan kako je publika prihvatila "ŠIfru Despot" i kako se za kratko vreme poistovetila sa intelignetnim, ali pomalo nespretnim Despotom Despotovićem. Posle velikog uspeha prvih 26 epizoda, Radoš najavljuje još zanimljivije zaplete, ali i mnogo više glumaca.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- "Šifra Despot" je veoma veliki projekat, do sada je igralo više od 160 glumaca, a sada u drugom ciklusu će se pojaviti još 120 glumaca. Ovakva serija do sada nije viđena na našem medijskom tržištu, ovo je potpuno nova forma. TV Pink je sada u ekspanziji i prosto je neverovatno sve to što gospodin Željko Mitrović radi, moram reći da sam fasciniran. TV Pink je snažno opredeljena za razvitak domaćeg serijskog programa i u tom smislu ima našu veliku podršku. U novom ciklusu vas očekuje izvanredan razvoj svih dramaturskih linija. "Šifra Despot" će u ovoj televizijskoj sezoni biti u ekspanziji, izdvaja se u moru serija koje se trenutno emituju i snimaju - rekao je Radoš.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Uporedo sa snimanjem, koje će se nastaviti i u 2019. godini, počinje premijerno emitovanje drugog ciklusa ove popularne TV serije. Prva epizoda novog ciklusa, pod nazivom "Bićeš tata, Despote", emitovaće se u nedelju 16. septembra u 21 čas na TV Pink!

Pink.rs

#Šifra Despot

#Željko Mitrović

'