AKTUELNO

Sutra je godinu dana od početka njihove veze, Đoganijeva ga non-stop spominje u "Zadruzi 2".

Pevač, Pinkova zvezda i učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Slobodan Radanović upravo se nalazi u studiju RTV Pink gde gostuje uživo u emisiji "Zadruga, specijal" koja je trenutno na programu.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE: SUTRA BI LUNA I SLOBA SLAVILI GODIŠNJICU! Đoganijeva otvorila dušu: Ja njega i dalje volim, to je moja bolna rana! (VIDEO)

Njegova bivša devojka Luna Đogani trenutno se nalazi u Imaginarijumu gde govori kako je sve podseća i dalje na Radanovića, kog tvrdi da nije prebolela. Večeras ćemo u emisiji od Slobe čuti iz prve ruke šta on kaže nakon svega.

Foto: RTV Pink

Takođe, Luna Đogani je danas po pabu gledala i svoje i Slobine potpise koji su ostali, a zatim je legla i u sofu na kojoj je često provodila vreme sa pevačem. Da su Luna i Sloba i dalje u vezi, sutra bi proslavili godinu dana iste, a tim povodom Đoganijeva je tražila od Drveta mudrosti da joj sutra pusti pesmu koju bi posvetila Slobi.

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović gostuje kod voditeljke Dušice Jakovljević, a nakon emisije "Zadruga, specijal" stanare najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope "Zadruga", očekuju pitanja gledalaca.

Foto: Pink.rs

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE: NIJE MOGLA DA ISKONTROLIŠE SVOJE EMOCIJE: Lunu u ZADRUZI sve podseća na Slobu, a ono što je uradila sve je ostavilo bez teksta! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'