AKTUELNO

Televizija Pink je projektom Zadruga opravdala sva očekivanja.

U danu iza nas Pink je postigao fantastične rezultate kojima je pokorio konkurenciju. Pink je bio neuporedivo gledaniji od svih komercijalnih stanica, ali i gledaniji od Javnog servisa Srbije u skoro svim ciljnim grupama.

Posebnu prednost Pink ostvaruje među ženskom populacijom, naročito u uzarstu od 18-49 godina u udarnim terminima kada je udeo u glednosti dostizao neverovatnih 55 odsto populacije.

Dugo iščekivani početak nove generacije rijaliti šou programa u Srbiji, Zadruga, sinoć je dostigao fantastičnih 44 odsto posto udela u gledanosti. Višemilionska publika pratila je svaki minut useljenja 52 takmičara u najimpozantnije imanje koje doslovno ostavlja bez daha.

Broj gledalaca Zadruge 2 dokazuje da je petosatna emisija daleko najglednije TV emitovanje u ovoj godini među svim komercijalnim emiterima.

Pored Zadruge, u danu iza na pratili ste i najgledanije serije Za mog sina, Ćerke, Istanbulska nevesta, Elif I Rat ruža, kao i najgledanije informativne emisije među svim komercijalnim stanicama, Nacionalni dnevnik i Novo jutro, kojima pridajete posebnu pažnju.

Hvala na poverenju i ostanite uz vašu TV Pink

#Gledanost

#Istraživanje

#Televizija Pink

'