AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa novinarom dnevnog lista "Politika" Aleksandrom Apostolovskim, glavnim urednikom dnevnog lista "Srpski telegraf" Milanom Lađevićem i predsednicom Odobra za finansije Skupštine Srbije Aleksandrom Tomić.

- Francuski sudija Mehanizma za međunarodne krivične sudove u Hagu, Žan- Klod Antoaneti, prihvatio je zahtev odbrane generala Ratka Mladića za isključenje trojice sudija iz drugostepenog sudskog veća u ovom postupku, zbog njihove pristrasnosti. Da li to znači da bi i prvostepena presuda bosanskom generalu kojom je kažnjen na doživotnu robiju mogla biti preinačena, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Darkom Mladićem, sinom generala Mladića i advokatima Sašom Lukićem i Goranom Petronijevićem.

- Da li će, posle 30 godina, srpsko žito ponovo putovati u Afriku, ko garantuje rekordan rod kukuruza, da li je, sa preduzetim merama, afrička kuga zaobišla Srbiju, ko u srpskoj poljoprivredi plasira "priče za malu decu", zašto šaljemo uzorke na superkontrolu u inostranstvo, a još uvek nemamo svoju Nacionalnu laboratoriju za bezbednost hrane i kada će se akreditovati i domaće mleko? O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta nosi istorijska poseta predsednika Aleksandra Vučića KiM, da li će 7.septembar biti ključan za rešenje kosmetskog problema, šta predsednik Srbije poručuje uoči nove runde dijaloga, sa kojim suštinskim pitanjima Priština seda za pregovarački sto, čiji stav je presudan za ponašanje Albanaca i ko sve, u ovom najvažnijem trenutku, zabada nož u leđa Srbiji? Gost "Novog jutra, na ovu temu biće glavni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević.

- "Pod reflektorima" nam je glumica Anđela Jovanović koja će nam otkriti kada počinje snimanje filma "Mezimica".

- Da li posle velikog uspeha duetske pesme koju je snimila sa Amarom Gileom uskoro planira još neki duet, u rubrici "Hit jutra", reći će nam Jelena Kostov.

- Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra izvešće nam neki od svojih sjajnih trikova.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Advokat Čedomir Stojković objasniće nam pod kojim uslovima se može zaključiti ugovor o doživotnom izdržavanju.

- Koje sve arije će biti izvedene u okviru muzičkog spektakla "Opera na vodi" koji će povodom 150 godina postojanja Narodnog pozorišta u Beogradu biti organizovan 15. septembra na Sava Promenadi, otkriće nam maestro Dejan Savić, upravnik Narodnog pozorišta.

- A šta sve sprema za koncert koji će 1. novembra održati u Sava centru, ko će mu biti gosti na koncertu i koliko novih pesama će do tada objaviti, reći će nam Dragan Kojić Keba.

#Aleksandar Vučić

#Dragan J. Vučićević

#Kosovo i Metohija

#Novo jutro

'