separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PREDSTAVNICI BRITANSKE KOMPANIJE FREMANTLE MEDIA FASCINIRANI PROJEKTOM ŽELJKA MITROVIĆA: Tvorci X faktora, Idola i Talenta POSETILI ZADRUGU!


Ovako nešto do sada nisu imali priliku da vide nigde u svetu.


U susret početku druge sezone najimpresivnijeg rijalitija "Zadruga", koji je zakazan za 6. septembar u 21 čas, juče su lokaciju u Šimanovcima posetili predstavnici kompanije "Fremantle Media", Andrea Gavacova i Bart Jan Gorisen, komercijalni direktor za severnu, centralnu i istočnu Evropu.

Ivan Vlatković i Maša Vujović su ispred kompanije "Pink Media Group" predstavili projekat "Zadruga" i pokazali gostima novoizgrađenu kneževinu u kojoj će boraviti 50 zadrugara.

Autor: Pink.rs

Predstavnici "Fremantle Media" došli su u posetu Beogradu i kako su već čuli za uspeh prve sezone "Zadruge", insistirali su da vide kako izgleda novi deo, koji predstavlja spoj Firence, Venecije i Monaka. Andrea Gavacova i Bart Jan Gorisen bili su fascinirani izgledom "Zadruge" i činjenicom da je sve to izgrađeno u rekordnom roku, tačnije za samo četiri meseca.

Autor: Pink.rs

S obzirom na to da je "Fremantle Media" stvorio neke od najpopularnijih svetskih šou programa, njihovi predstavnici bili su zaintrigirani izgledom, ali i samim konceptom rijalitija "Zadruga", čiji je idejni tvorac Željko Mitrović, vlasnik kompanije "Pink Media Group", i koji predstavlja originalan i jedinstven projekat ne samo u Evropi, već i u svetu.

Autor: Pink.rs

"Fremantle Media" stvara, producira i distribuira neke od najpoznatijih i najomiljenijih formata u svetu, uključujući serijale "Got Talent", "Idol" i "The X Factor", zatim "Take Me Out", serije "Američki bogovi" ("American Gods") i "Mladi papa" ("The Young Pope").

Od 2001. godine kada je kopanija "Fremantle Media" nastala, ima izuzetnu globalnu mrežu koja posluje u čak 31 zemlji, producira više od 11.000 sati programa godišnje i emituje više od 60 formata i 420 emisija godišnje na svetskom nivou.

Autor: Pink.rs

Formati "Fremantle Media" bili su nominovani i osvojili su neke od najprestižnijih nagrada, poput "Emmy Awards", "BAFTA", "Reality TV Awards", "TV Choice Awards", "MTV Movie and TV Awards" i mnoge druge.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti