AKTUELNO

Avantura “Hobit: Bitka pet armija” večeras u 22.00 na Pink Premium

Poslednji deo fantastične epske filmske trilogije - „Hobit: Bitka pet armija” (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) iz 2014. godine je večeras u 22 sata na Pink Premium. Zasnovan na istoimenom romanu DŽ. R. R. Tolkina, u režiji oskarovca Pitera Džeksona, u pitanju je nastavak filma “Hobit: Šmaugova pustošenja”, snimljenog godinu dana pre. Glavnog junaka tumači Martin Friman, a u ostalim ulogama su: Ijan Makelen, Ričard Armitidž, Orlando Blum, Benedikt Kamberbač, Li Pejs, Luk Evans, Evandželin Lili...

Foto: Promo

Treći film donosi epsko razrešenje avantura Bilba Baginsa, Torina Hrastoštita i Družine patuljaka. Preotevši domovinu od zmaja Šmauga, družina je slučajno poslala smrtonosnu silu na okolni svet. Razjareni Šmaug sada vatrenim gnevom saleće nezaštićene muškarce, žene i decu Jezergrada. Opsednut svojim ponovo osvojenim blagom, Torin žrtvuje prijateljstvo i čast da bi ga zadržao samo za sebe, dok Bilbovi pokušaji da ga urazumi dovode Hobita u situaciju da donese očajnički i opasan izbor.

Foto: Promo

Međutim, pred njima su još veće opasnosti. Samo čarobnjak Gandalf vidi da je njegov veliki neprijatelj, Sauron, poslao legije Orka u iznenadni napad na Samotnu planinu. I dok mrak obavija ovu zahuktalu bitku, patuljci, vilenjaci i ljudi moraju da donesu odluku - da se ujedine ili da nestanu. Bilbo se bori za svoj život i život svojih prijatelja u ovoj epskoj bici pet armija, dok budućnost Srednje Zemlje visi o koncu.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Hobit: Bitka pet armija” večeras u 22.00 na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

#Hobit: Bitka pet armija (2014)

#Klik Tv

#Pink Premium

#Televizija Pink

'