AKTUELNO

U petak, ali i za dane vikenda Pink beleži odlične rezultate tokom čitavog dana u svim grupama gledalaca.

Među ženskim delom publike Pink je u petak, ali i dane vikenda, bio znatno gledaniji od drugoplasirane i trećeplasirane komercijalne stanice, ali i gledaniji od Javnog servisa, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

Sva tri prethodna dana pratili ste najpopularnije serije koje se svakodnevno nalaze u vrhu gledanosti Ćerke, Istanbulska nevesta, Za mog sina, Elif, kao i serija Rat ruža.

Foto: Promo

I informativne emisije svakodnevno, sa puno pažnje, prati verna Pinkova publika, te su tako vesti Minut2, Nacionalni dnevnik i emisija Novo jutro svakog dana lideri među informativim emisijama svih komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Subotu ste proveli uz voditeljku Sanju Marinković I početak nove sezone popularnog talk šoua Magazin IN, koji je ujedno obeležio i jubilarnu osamnaestogodišnjicu na malim ekranima.

Foto: TvPink Printscreen

Nedelja je bila rezevisana za emisiju Kontravizija, ali i početak nove sezone najpopualrnije emisije o poznatima, autora i voditelja Ognjena Nestorovića, Premijera Vikend Specijal koja se takođe našla u vrhu gledanosti.

Foto: Tanjug, Tv Pink Printscreen

Slede Paparazzo Lov u repriznom terminu, Žikina šarenica, Vaša omiljena emisija kojom započinjete jutro vikendom, ali i domaći film Nije lako s muškarcima sa Milenom Dravić i Ljubišom Samardžićem u glavnim ulogama.

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Pink

'