AKTUELNO

Veče puno uzbuđenja!

Novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" na Televiziji Pink upravo je počelo! Ove večeri voditelj Ognjen Nestorović ugostio je Miljanu Kulić i Marka Miljkovića koji su bili veoma dobri prijatelji u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: PRETILA MU JE TUŽBOM, ALI ON NE ODUSTAJE: Nakon ŽESTOKE RASPRAVE U STUDIJU, Mirko Gavrić otkrio još jedan detalj o Zorici Marković KOJI ĆE I NJU ŠOKIRATI! (VIDEO)

Kao što je već poznato, Miljanu Kulić gledaoci će imati priliku da prate i u "Zadruzi 2" koja startuje sa emitovanjem 6. septembra od 21 sat na televiziji Pink i koja će pisati novu tv istoriju.

Foto: RTV Pink

Ono što je zanimljivo jeste da večerašnji gosti emisije "Zadruga - Narod pita" prvi put jedno nasuprot drugog sede nakon izlaska iz "Zadruge". Oni su već jednom gostovali u emisiji u kojoj im publika postavljala pitanja, ali tada nisu bili sami, već im je društvo pravila Miljanina majka Marija Kulić.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ I TV PINK ISPISUJU NOVE STRANICE TV ISTORIJE: Još pet dana ostalo je do početka NAJIMPRESIVNIJEG RIJALITIJA "ZADRUGA"!

Nema sumnje da će Miljana i Marko večeras ponovo raščistiti račune, jedno drugom u lice reći sve što budu imali, a vi ostanite uz Televiziju Pink i pozivom na broj ispisan na ekranu direktno se uključite u program i postavite pitanje večerašnjim gostima.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'