AKTUELNO

Uživo na RTV Pink!

Upravo je na programu najgledanije televizije u ovom delu sveta - televizije Pink počela emisija "Zadruga, intervju" u kojoj je gost nekadašnji učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Pinkova zvezda i pevač Slobodan Radanović.

Foto: Printscreen Instagram

Njega je večeras u studiju RTV Pink ugostio voditelj Ognjen Nestorović, a Radanović će odgovarati na sva ključna pitanja kada je reč o dešavanjima u njegovom životu.

PROČITAJTE: NOVA SEZONA "PREMIJERA-VIKEND SPECIJALA" DONOSI NESVAKIDAŠNJE RUBRIKE: Učesnica "ZADRUGE 2" SKOČILA IZ AVIONA pred kamerama! (VIDEO)

Podsetimo, nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga", Slobodan Radanović se razveo od Kristine Kockar. Međutim, između njih dvoje počele su da izbijaju ogromne varnice kada je Slobodan izjavio da je iz cele priče izvukao deblji kraj i da je, bez obzira na to što je počinio prevaru, njemu bilo najteže. Kija je povodom toga odlučila da napiše pismo i objavi ga na društvenoj mreži Instagram, posle čega su je mnogi obožavaoci i kolege podržali.

Foto: E-stock

PROČITAJTE: KAKVA BOMBA: Marija Kulić objavila fotografiju iz mlađih dana, ZINUĆETE KADA BUDETE VIDELI KAKO JE IZGLEDALA!

Autor: S. Kuvekalović

#Sloba Radanović

'