AKTUELNO

Film “Ivica i Marica: Lovci na veštice” u 21 sat na Pink ScFi & Fantasy

Nemačka narodna bajka koju su Braća Grim adaptirali i objavili još 1820. godine, imala je mnoštvo različitih ekranizacija, a pred gledaocima Pink ScFi & Fantasy, večeras u 21 sat, je jedna od najmodernijih verzija ove priče – “Ivica i Marica: Lovci na veštice” (Hansel & Gretel: Witch Hunters). Ova naučno-fantastična akcija snimljena 2013. godine po scenariju i u režiji Tomija Virkola, odvija se 15 godina posle ubistva veštice koja je kidnapovala Ivicu i Maricu, a naslovne junake tumače Džeremi Rener i Džema Arterton. U ostalim ulogama su Famke Jansen, Peter Stormare, Tomas Man i drugi.

Foto: Promo

Zanimljivo je da Džeremi i Džema tumače brata i sestru približnih godina, iako je on 15 godina stariji. Oni su mesec dana imali fizičke pripreme za ove zahtevne uloge sa mnogo akcije, ali je Džema ipak doživela povredu članka na snimanju trčeći kroz šumu. U filmu pratimo brata i sestru u srednjim godinama života, koji, shodno tome, imaju zdravstvene probleme – Ivica je dijabetičar tipa 1, zbog prevelikog kozumiranja slatkiša u detinjstvu, tačnije – kuće od medenjaka, (što zapravo nije izazivač dijabetesa), a po scenariju je i Marica trebalo da pati od poremećaja ishrane, kao rezultat iste traume, ali se u realizaciji odustalo od toga.

Foto: Promo

Dakle, Ivica i Marica su u ovom filmu sredovečni ljudi, koji nakon proživljene traume i begstva iz kuće medenjaka odlučuju da svoj život posvete lovu i ubijanju veštica. Željni osvete i do zuba naoružani, oni se bore protiv raznih čudovišta tragajući za zlom vešticom koja otima decu.

Foto: Promo

Tokom njihove potere, iz sela nestaje petoro dece, a saznanje da ih je otela zla veštica Ivicu i Maricu dodatno podstiče da joj stanu na put, te bez razmišljanja kreću u lov. Imaju oružje, stav i iskustvo za pobedu, ali ovog puta će morati da se suoče sa mnogo snažnijim silama zla.

Ne propustite akciju “Ivica i Marica: Lovci na veštice” večeras u 21.00 na Pink Comedy. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Ivica i Marica: Lovci na veštice (2013)

#Klik Tv

#Pink Sci-fi & Fantasy

#Televizija Pink

'