AKTUELNO

"Vruća potera" večeras u ponoć samo na TV Pink.

Akciona komedija "Vruća potera" ("Hot Pursuit") iz 2015. godine u režiji Ane Flečer, a po scenariju Dejvida Finija i Džona Kvejntansa, gledaoce očekuje večeras tačno u ponoć na TV Pink.

Glavne uloge u ovom ostvarenju dodeljene su Riz Viterspun, Sofiji VErgari, Metjuu Del Negru, Majklu Mosliju, Robertu Kazinskom i Ričardu T. Džounsu.

Foto: Promo

Rouz Kuper (Riz Viterspun) radi kao policajka u San Antoniju, a zbog nesigurnosti na terenu, njeno ime je postalo sinonim za nevolju i incidente.

Uprkos tome, načelnik policije joj dodeljuje tajni zadatak - Rouz treba da se pridruži zameniku maršala Džeksonu ( Ričard T. Džouns), i da zajedno štite Felipea Rivu i njegovu suprugu Danijelu (Sofija Vergara), koji treba da u Dalasu svedoče protiv vođe kartela Vićentea Korteza.

Foto: Promo

Spremajući se da krenu za Dalas, u Rivin dom upadaju dvojica maskiranih muškaraca, koji ubijaju Džeksona i Felipea, dok su Rouz i Danijela bile na spratu. Njih dve uspevaju da pobegnu, ali kada je Danijela htela da umakne Rouz, ona je lisicama vezuje za sebe rešena da je odvede u Dalas.

Foto: Promo

Njih dve pronalaze Rouzine kolege Dikson (Majkl Mosli) i Hauser (Metju Del Negro), ali Rouz po tetovaži shvata da su njih dvojica bili maskirani muškarci koji su ubili Džeksona i Felipea. Rouz i Danijela odlaze do toaleta, odakle uspevaju da pobegnu i kreću na put do Dalasa kako bi stigle na suđenje.

Foto: Promo

Ne propustite akcionu komediju "Vruća potera" večeras u ponoć samo na TV Pink!

Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV!

Autor: M. Đ.

#Film

#RTV Pink

#Riz Viterspun

#Televizija Pink

#Vruća potera (Hot Pursuit) | 2015

#sofija vergara

'