AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa zamenikom gradonačelnika Beograda i gradskim menadžerom Goranom Vesićem, glavnim i odgovornim urednikom časopisa "Argumenti i fakti" Sašom Francistijem i urednikom dnevnog lista "Informer" Milanom Dobromirovićem.

- Zašto je zaustvljen izvoz breskvi u Rusiju i kako Srbija ispravlja grešku, šta je potrebno od Šida do Bosfora da bismo obezbedili veći izvoz mesa u Tursku, ko će se u Evropi sladiti srpskom jabukom, koja tri nova zakona čeka naša poljoprivreda i da li će smena sunca i kiše uticati i na cenovnik poljoprivrednih proizvoda, pitamo ovog jutra ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića.

- Šta je terapija bola i da li reumatičari mogu da predvide vremensku prognozu, čućemo od anesteziologa dr Nebojše Mitića i reumatologa dr Borisa Šeklera.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koji je krajnji cilj dežurnih kritičara vlasti u Srbiji, ali i onih koji konstantnim pretnjama i napadima na predsednika Aleksandra Vučića, a sada i pozivom na njegovo hapšenje i puč nastoje da oslabe i našu poziciju u briselskom dijalogu, nacionalne interese Srbije, kao i da zagovaraju fašističke ideje nasilnog otimanja vlasti? Koja je suština ovakvog scenarija i koliko udela u njegovoj razradi imaju i koji strani centri moći? Na ovu temu razgovaramo sa bivšim operativcem službe Državne bezbednosti Božidarom Spasićem, dekanom Fakulteta bezbednosti "Edukons" prof.dr Miroslavom Bjegovićem i potpukovnikom bivše Kontraobaveštajne službe Ljubanom Karanom.

- Dokle se stiglo sa sudskim procesom u slučaju ubijene pevačice Jelene Marjanović, otkrivaju u "Novom jutru" advokati ove porodice Nikola Dumić i Stefan Jokić.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo jednog od najpopularnijih glumaca domaće pozorišne scene Milenka Pavlova.

- U rubrici "Hit jutra", pevačica Katarina Sotirović otkriva nam nove detalje iz svog muzičkog života.

- Zašto se ne sme propustiti Festival viteštva, pod zidinama srednjovekovnog manastira „Manasija“, saznaćemo od direktora ove manifestacije Vladimira Blagojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

- Šta podrazumeva zajednička imovina supružnika, pitamo advokata Draganu Vidaković.

- Ko će kome, ovog leta, izaći na teglu, na najvećem nacionalnom takmičenju u pripremi ajvara, otkrivaju nam učesnici i organizatori ovog jedinstvenog karavana Ljiljana Vukotić i Sava Lazin.

- Ovog jutra zavirićemo i u bogat pozorišni repertoar jedne od najtraženijih srpskih glumica Jelice Kovačević.

- Da li će novim albumom, promeniti i svoj dosadašnji muzički pravac, otkrivaju nam članovi grupe "Čarter".

#Ministarstvo poljoprivrede

#Novo jutro

#najava

'