AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa bivšim selektorom Dejvis kup reprezentacije Bogdanom Obradovićem, novinarom "Večernjih novosti" Nikolom Nedeljkovićem i glavnim i odgovornim urednikom portala "Embargo" Predragom Jeremićem.

- Ko u Srbiji zagovara fašističke ideje nasilnog otimanja vlasti, kome je u cilju izazivanje haosa i krvoprolića, ko je naneo najveću štetu srpskom nacionalnom interesu na KiM, ali i kolika je bezbednost u saobraćaju na srpskim putevima, tokom letnje sezone, čućemo od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

- Zašto je grob Draže Mihajlovića večita misterija i koje tajne krije? O tome jutros sa književnikom i istoriografom Radovanom Kalabićem i Ttitovim unukom Josipom Joškom Brozom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Posle serije napada na predsednika Srbije, da li je poziv na puč i hapšenje Aleksandra Vučića, kap koja će državi preliti čašu? Šta mora biti preduzeto protiv onih koji rade suprotno nacionalnim interesima Srbije i patriotskim uverenjima našeg naroda i pozivaju na krvoproliće? Gost na ovu temu, biće glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J.Vučićević.

- Šta je glavni okidač za nastanak moždanog udara i zbog čega najčešće strada žensko srce-ljubavi ili infarkta, pitamo lekare, kardiologa prof.dr Dragana Simića iz KCS i neurologa, prof. dr Ranka Raičevića.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo jednu od najpopulatnijih pozorišnih i filmskih glumica Jelicu Kovačević.

- Da li zaista peva i izgleda za desetku i kako je postala kraljica Instagrama, kao što se o njoj govori, proveravamo jutros u rubrici "Hit jutra" sa pevačicom Ivanom Kostić.

- Da li Osečina ima najbolje šljive u Srbiji kao što tvrde Osečani na svom tradicionalnom sajmu, pitaćemo jutros žitelje tog grada - muzičara i zdravičara Milorada Sevića i direktora Turističke organizacije "Podgorina" Svetozara Gačića, a probaćemo osečinsku i šljivu.

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

Foto: RTV Pink

- Ko odlučuje o poveravanju dece kada dođe do razvoda i kakav je postupak? Na naša,ali i vaša pitanja jutros odgovara advokat Milica Nicović.

- Popularna mlada glumica Anja Mit otkriva nam kako je postala zaštitno lice tradicionalne gastronomske manifestacije "Gastro Srem".

- Stare hitove poznatog sastava Lolobriđida, osim na predstojećem Beer Festu, čućete jutros i u "Novom jutru", a u goste nam dolazi jedna od najboljih regionalnih pevačica Ida Prester.

- Na bogatom repertoaru "Leta na Gardošu", deca će danas uživati u "Pinokijevim avanturama", predstavi koju najavljujemo sa glumcem Semirom Gicićem.

- Pravo iz Guče, sa upravo završenog Sabora, u naš studio stiže zvanično najbolji pionirski orkestar u Srbiji - "Braća Ilić" iz Požege.

#Nebojša Stefanović

#Novo jutro

#najava

'