AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa novinarom dnevnog lista "Politika" Aleksandrom Apostolovskim, istoričarom Predragom Markovićem i novinarom dnevnog lista "Novosti" Dušanom Stojakovićem.

- Da li bi septembar mogao da bude ključni mesec u rešavanju pitanja Kosova? Šta diplomatska agenda predsednika Srbije otkriva? Šta nas čeka? O tome jutros razgovaramo sa karijernim diplomatom Zoranom Milivojevićem, vojnim analitičarom Vladom Radulovićem i publicistom i političkim analitičarom prof.dr Srđom Trifkovićem.

- Šta će prosveti doneti platni razredi, pod čijom lupom će ubuduće biti visoke strukovne škole, kako je Srbija postala hit u svetu po dualnom obrazovanju, ali i šta će značiti više osoblja u nastavi i zavođenje reda među tetkice i domare? O tome razgovaramo sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem.

- Kakva je situacija na KiM, koliko je srpsko stanovništvo bezbedno u južnoj pokrajni i šta nam mogu doneti dalji pregovori, čućemo od direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića.

- Koliko su česte kožne i ginekološke infekcije u toku leta i šta je znak za uzbunu, pitamo jutros ginekologa Vanju Miloševića i dermatologa dr Dušicu Blagojević.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo jednu od najpopulatnijih pozorišnih i filmskih glumica, pisca, svetskog putnika, poliglotu - Vjeru Mujović.

- Oni sigurnim koracima gaze ka samom vrhu naše muzičke scene,a nedavno su uz zvuke poznate pesme „Srbija“,dočekali i naše zlatne vaterpoliste. Naš "Hit jutra" danas je rezervisan za Projekat bend.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve što niste znali o ostavinskoj raspravi,a niste imali koga da pitate, čućete u savetima advokata Nikole Sekulića.

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

- Kako je prikrivanje preljubnika postala najatraktivnija usluga koja se traži od detektiva,ko je koristi i kako se pravi ljubavni alibi, čućemo od savetnika za istrage i bezbednost Stevana Đokića.

- Jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora.

- Kroz naš studio, ovog jutra, prošetaće i specijalni gosti – roboti koji će, zajedno sa učenicama gimnazije „Kreativno pero“, od 15. do 18.avgusta, predstavljati našu zemlju na Međunarodnoj Olimpijadi u robotici, u Meksiko sitiju.

- Šta očekuje poklonike dobrog zvuka na žurkama zagrevanja, uoči populanog Beer Festa, otkriva nam jutros Đorđe David.

#Novo jutro

'