separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽIKA ŠARENICA OTKRIO KOG ČETVOROTOČKAŠA IMA U GARAŽI: Vozio sam automobil od 140 hiljada evra i svi su odmah GRAKNULI NA MENE!


Važi za jednog od najbogatijih voditelja u Srbiji.


Rado viđeno lice na vašim malim ekranima naročito vikendom u "Žikinoj šarenici" jeste voditelj Živorad Žika Nikolić, koji je prethodne noći gostovao kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam".

Autor: TvPink Printscreen

Žika je ovom prilikom otkrio mnoge stvari iz privatnog života, koje o njemu do sada niko nije znao, a između ostalog i koji automobil ima u svom vlasništvu.

Volim da uložim u auto, iako je to propala investicija. Do pre par meseci sam vozio tojotu. Ja sam veliki fan i među prvim hibridašima na našim prostorima. Prezadovoljan sam tim autom. Sada, pošto sam penzioner, prešao sam na manje automobile, na smarta. Kupio sam jednu vitaru (suzuki) kojom sam sasvim zadovoljan. Probao sam mnoge automobile. Pravili smo neki test, u emisijama, pa sam vozio neki BMW od 140 hiljada evra. Mnogi su graknuli "Evo ga, odmah je kupio auto". Ja nikad u životu ne bih izdvojio tolike pare za tako nešto, radije bih kupio stan - rekao je voditelj "Šarenice".

Autor: TvPink Printscreen

Nikolić je istakao da novac najčešće troši na putovanja, kojima rado počasti sebe i suprugu Zoranu, a omiljene destinacije su im Španija, Italija i Portugalija.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti