AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa analitičarom Aleksandrom Pavićem, izvršnim direktorom Centra za međunarodnu javnu politiku Mišelom Zubenicom i potpredsednikom Narodne skupštine Vladimirom Marinkovićem.

- Koje obaveštajne službe, u ovom trenutku, rovare Balkanom, sa kojim ciljem, ko se sukobljava, a ko prifitira, da li se tajne službe zloupotrebljavaju od strane političkih centara moći i da li je tačno da se njihove ingerencije proširuju i na diplomatske misije?Na tu temu jutros razgovaramo sa stručnjakom za bezbednost Milanom Petrićem, analitičarom Tomislavom Kresovićem i prof.dr Ilijom Kajtezom sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost, a u naš razgovor, putem skajpa, uključiće se i stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević.

- Kako, tokom ovih tropskih dana, sačuvati srce, ali i psihu, pitamo ovog jutra kardiologa prof.dr Nebojšu Tasića i psihijatra dr Sinišu Pavuna.

- Koliko će slučaj učešća izraelskih aviona F-16 u vazdušnom programu proslave zločinačke akcije “Oluja”, uticati na dobre odnose Srbije i Izraela, naročito posle nedavne istorijske posete izraelskog predsednika Ruvena Rivlina Beogradu i šta se krije iza ovakvog neshvatljivog poteza izraelske države, otkriva jutros spoljnopolitički komentator dnevnog lista "Politika" Miroslav Lazanski.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Da li će odnosi između Srbije i Hrvatske ikada biti dobri i zašto Hrvatska ne želi da se suoči sa istinom,a hrvatska histerija ne popušta? O tome govore predsednik Udruženja "Krajišnik" Mile Bosnić i direktor Dokumentaciono informacionog centra "Veritas" Savo Štrbac.

- "Pod reflektorima" Novog jutra ugostićemo glumca pantomimičara Marka Stojanovića.

- Jedan od najvećih hitova ovog leta "Široko" naći će se jutros i u našem "Hitu jutra", a u goste nam dolazi Amel Ćemal Ćemo.

-Zbog čega su se prvi put u Srbiji okupili svi članovi "Mense" iz cele Evrope i šta povezuje Mensijance i srpski časopis "Galaksija", čućemo od glavnog urednika tog magazina Stanka Stoiljkovića.

- I ovog jutra, kroz svet magije vodi vas jedan od naših najboljih mađioničara, Piksi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Sve što treba da znate o ostavinskoj raspravi, a niste se usudili da pitate, pitajte jutros našeg advokata Nikolu Sekulića.

- Jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora Bojan Marović, u našem studiju, jutros predstavlja nove singlove.

- Ekskluzivne snimke Formule 1 u naš studio donosi jedan od najboljih srpskih fotoreportera Jovan Mirčevski.

- Novim singlom u "Novom jutru" predstaviće se i Dejan Lazović, popularniji kao Zli pevač.

#Novo jutro

#Vreme

#psihologija

#srce

'