AKTUELNO

Ume da bude veoma strog.

Uvek rado viđeno lice u vašim domovima vikendom svakako je Živorad Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica. Voditelj "Žikine šarenice" je gostovao prethodne noći kod Rade Radenović u emisiji "Rada sam", sa kojom je porazgovarao o svim temama koje interesuju javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Žika je otkrio kako izgleda jedan njegov radni dan kada snima "Šarenicu", ali i da li je strog prema svojim poslovnim saradnicima.

Dosta rade, ali umeju i lepo da se provedu. Ne trpim i ne mogu da podnesem da se nešto dogovorimo, a da se to ne uradi na vreme. Ja sam tačan i volim da svi u ekipi budu tačni. Ranije sam i uživo u programu znao da iskritikujem svoje saradnike. Tražim mnogo, ali ne preterujem u nekoj strogoći. Mislim da ipak vole da rade sa mnom. Ne trpim nedisciplinu - naveo je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJEN OSMEH JE POSEBAN! Veljkova bivša je do sada sve držala u sebi, a sada je odlučila da progovori i otkrije KAKO SE OSEĆA! (FOTO)

Rada je objasnila ono što gledaoci ne znaju, a to je da na projektu pod nazivom "Žikina šarenica" radi preko 60 ljudi, pa je disciplina neophodna.

R. L.

#Rada sam

#Živorad Žika Nikolić

'