AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa istoričarom Sašom Adamovićem, novinarom "Večernjih novosti" Draganom Vujičićem i Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa".

Kako je i zašto došlo do pada Knina i Republike srpske Krajine, zašto EU ćuti na fašitičke ispade u Hrvatskoj i da li će Srbi i Hrvati ikada uspeti da se izdignu iznad krvave prošlosti, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa rediteljom Ljubišmo Ristićem, istoričarom Nebošjom Damnjanovićem, generalom u penziji Vidosavom Kovačevićem i dr Orhanom Dragašom, direktorom Instituta za međunarodnu bezbednost.

O srpsko- hrvatskim odnosima, odnosima Beograda i Prištine, ali i odnosima velikih sila prema razrešenju kosovskog čvora ovog jutra razgovaram sa ministrom inostranih poslova, Ivicom Dačićem.

Gost rubrike Pod reflektorima biće sestre Gobović sa kojima ćemo razgovarati o njihovom novom CD-u koji bi uskoro trebalo da se nađe u prodaji ali i mjuziklu "Vile i sestrice" čija je premijera predviđena u septembru.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Frajle sa kojima ćemo razgovarati o njihovom koncertu koji će 19. avgusta održati u okviru Beer festa.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mađioničari Piksi i Zeka prikazaće nam jedan od njihovih sjajnih trikova.

O tome ko, kada i na koji način pokreće ostavinski postupak, razgovaraćemo sa advokatom Aleksandrom Radivojevićem.

Ugostićemo i članove Dua moderato sa kojim ćemo razgovarati o njihovom predstojećem nastupu u okviru Međunarodnog Nišvil džez festivala.

A za dobru atmosferu u našem studiju pobrinuće se trubački orkestar Dejana Ilića.

#Ivica Dačić

#Novo jutro

'