AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Katarinom Joković, urednicom magazina "Penzija", Borkom Kašanskim, urednikom "Srpskog telegrafa" i Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa TV Pink.

- O modernizaciji srpske vojske, nedavnoj poseti Kini, trenutnoj bezbednosnoj situaciji i aktuelnoj političkoj situaciji kada je reč o Kosovu, razgovaraćemo sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom.

- Država godišnje isplati 4,2 miliona evra žrtvama ujeda pasa lutalica. Međutim, ispostavilo se da je veliki broj ovih zahteva za odštetu lažan. Na koji način se fingiraju ujedi pasa lutalica i koliku štetu država zbog toga trpi, reći će nam Elvir Burazerović, direktor organizacije Orka i Ivan Radak iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Na kakve reakcije javnosti je naišlo poslednje istraživanje "Antidota" koje je pokazalo da su napadi na pokojnog premijera Đinđića i aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića kreirani po istoj matrici, najčešće od strane istih ljudi, reći će nam Marko Matić, glavni urednik ove medijske mreže.

- Kakvo je zdravstveno stanje naše nacije, koliko bi primena programirane fizičke aktivnosti smanjila broj pacijenata u domovima zdravlja, kakvi su kao pacijenti bili bivši jugoslovenski predsednici Josip Broz Tito i Slobodan Milošević, samo su neke od tema o kojima ćemo razgovarati sa prof. dr Radosavom Dragojevićem, našim čuvenim endokrinologom.

- Gošća rubrike Pod reflektorima biće glumica Nada Blam sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Sigurna muška kuća" koja će sutra uveče biti izvedena u okviru manifestacije "Leto na Gardošu".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

-U rubrici Hit jutra ugostićemo frontmena Nevernih beba, Milana Đurđevića koji će nam otkriti šta su sve spremili za nastup na Beer festu kjoi će biti održan 19. avgusta.

- Mađioničari Piksi i Zeka prikazaće nam jedan od njihovih sjajnih trikova.

- Saznaćete i šta će sve biti organizovano tokom čuvene novobečejske manifestacije Velikogospojinski dani koja će u ovom gradu na Tisi biti organizovana od 23. do 27. avgusta.

- A pričaćemo i o Belmužijadi, čuvenoj svrljiškoj manifestaciji koja počinje sutra.

#Aleksandar Vulin

#Ministarstvo odbrane

#Novo jutro

#Vojska

#najava

'