separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Komičan i poučan put od NUGLERSA do GUGLERSA


Komedija “Mlađi referenti” (2013) večeras na Pink Movies u 21 sat


Američka javna korporacija specijalizovana za pretragu i reklamiranje preko Interneta – “Gugl” (Google) glavni je junak komedije “Mlađi referenti” (Internship) iz 2013. godine, koji je na programu Pink Movies večeras u 21 sat. Tačnije, reditelj Šon Levi je glavne junake koje tumače čuveni komični dvojac Oven Vilson i Vins Von (Von je napisao scenario) smestio u sedište ove firme, u čuveni “Guglpeks”, mada im je dozvoljeno da samo pet dana borave unutar njihovih radnih prostorija, a ostatak filma snimljen je u Institutu za tehnologiju u Džordžiji.

Autor: Promo

U ostalim ulogama su Rouz Berns, Džesika Sor, Dilan O’Brajen i drugi, statirali su zaposleni u ovoj kompaniji, a dva puta se u kameo ulozi pojavljuje Sergej Brin, koji je uz kolegu Lerija Pejdža, tokom doktorskih studija na Univerzitetu Stenford osmislio istraživački projekat, a 15. septembra 1997. godine su ga registrovali kao domen google.com.

Autor: Promo

Dakle, pratimo četrdesetogodišnje trgovce Bilija i Nika, čije je karijere jednostavno porazio dolazak digitalnog doba, te su ostali bez posla. Pokušavajući da dokažu da ih vreme nije pregazilo, uprkos neverovatno slabim izgledima, uspevaju da se ubace u “Gugl”. Međutim, tu ih tek očekuje borba za opstanak, jer su im konkurenti odabrani mladi studenti i tehnološki genijalci, a ševovi su i duplo mlaži od njih.

Autor: Promo

Bil i Nik shvataju da je u novom digitalnom dobu “Gugl” mesto gde snovi postaju java, pa će dati sve od sebe da ostanu u tok kompaniji i postanu Nuglersi (mlađi referenti u Guglu, kombinacija reči new/nov i Google), a kasnije možda i Guglersi (iskusni, stalno zaposleni radnici “Gugla”).

Autor: Promo

Ne propustite komediju “Mlađi refereni” večeras u 21.00 na Pink Movies.

Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV!

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti