AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

Štampu danas prelistavamo sa Sašom Adamovićem, istoričarom, Dušanom Stojakovićem, urednikom "Večernjih novosti" i Milanom Stojadinovićem, novinarom "Informera".

- Viši sud u Beogradu prošle nedelje odbio je zahtev za rehabilitaciju Milana Nedića, premijera Srbije tokom Drugog svetskog rata. Na ovu odluku predlagači Nedićeve rehabilitacije imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu, a kakvu odluku ovog suda očekuju u ovom slučaju reći će nam Zoran Živanović, punomoćnik predlagača pravne rehabilitacije Nedića, Ratko Krsmanović, član predsedništva SUBNOR-a i Aleksandar Čotrić, potpredsednik SPO.

- Koliko je štetno piti sedative na svoju ruku i u kom roku ovi lekovi stvaraju zavisnost, reći će nam prof. dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i dr Ivica Mladenović, načelnik Klinike za bolesti zavisnosti Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu.

-Posle 2012., 2014. i 2016. naši Delfini nastavili su pobednički niz, i u Barseloni prekjuče ponovo slavili titulu Evropskih prvaka u vaterpolu. A kakva je atmosfera bila u toku utakmice na tribinama, koji momenat u meču protiv španaca im je bio najteži, kako su titulu proslavili u Španiji, a kako u Srbiji, samo su neka od pitanja za moje današnje goste, vatrepolo reprezentativca Nikolu Jakšića, Branislava Mitrovića, golmana vaterpolo reprezentacije i ministra omladine i sporta Vanju Udovičića.

- Gost rubrike Pod reflektorima biće Predrag Vuković Peđolino sa kojim ćemo razgovarati o predstavama koje će igrati u okviru manifestacija "Voždovačke letnje večeri" i "Leto na Gardošu".

Foto: TV Pink Printscreen

- U zgradi Osnovnog suda u Nišu, prošlog ponedeljka odvijala se nesvakidašnja drama. 75- godišnji Blagoje Stojanović pokušao je svirepo da ubije sedamanestogodišnju Anđelu M., nakon čega je popio sonu kiselinu od koje je umro nekoliko sati kasnije. A kako je došlo do ovog napada i kako je to sve izgledalo na licu mesta ispričaće nam advokati Žaklina Mitrović i Lazar Vujošević.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo najboljeg trubača sveta Dejana Petrovića koji će nam otkriti šta će sve sa svojim Big bendom izvesti na koncertima u Guči i na Beer festu.

- Mađioničari Piksi i Zeka prikazaće nam jedan od njihovih sjajnih trikova.

- Spisateljica Aleksandra Mihajlović predstaviće nam svoj roman koji nosi naziv "Zapričavanje, Zavaravanje, Zavirivanje".

- Članovi Magla benda predstaviće nam pesmu "Smejem se, a plakao bih" koju su obradili u okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde" Radija S.

- A potom će nam Bombe Ana Korać i Sanja Stanković predstaviti svoju prvu pesmu koja nosi naziv "Bomba".

#Novo jutro

#Televizija Pink

'