AKTUELNO

Krimi drama “Spavaću kad budem mrtav” u 02.00 na Pink Premium

Britanski reditelj Majk Hodžiz snimio je 2003. godine napetu krimi dramu “Spavaću kad budem mrtav” (eng. I'll sleep when I'm dead), koja je na programu Pink Premium kanala noćas, dva sata nakon ponoći. Tešku karakternu ulogu u ovom ostvarenju izneo je Klajv Oven, a u uz njega igraju i Malkom Mekdauel, Džonatan Ris Majers, Šarlot Rempling...

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo mladića po imenu Dejvi, sitnog londonskog dilera i varalicu. On odlazi na zabavu viskog društva kako bi jednoj klijentkinji odneo drogu, ali ga po izlasku iz kuće poziva njen pratilac, dok ga još trojica čekaju na ulici, među kojima je i opasni diler Bod. Oni kreću za Dejvijem, prate ga kolima i ubrzo ga hvataju, tuku i siluju. Pred zoru Dejvi uspeva da se dotetura do stana, uđe u kadu i iseče sebi vene.

Foto: Promo

Kada to sazna njegov brat Vil, koji je nekada bio jedan od najozlogašenijih londonskih gangstera, odlučuje da napusti povučeni život u selu, da se vrati u rodni grad i otkrije zbog čega je Dejvi izvršio samoubistvo.

Ne propustite krimi dramu “Spavaću kad budem mrtav” noćas u 02.00 na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klajv Oven | Clive Owen

#Pink Premium

#Spavaću kad budem mrtav (2003)

#Televizija Pink

'