AKTUELNO

Krimi drama “Lila i Iv” (2015) večeras u 22 sata na Pink Premium

Tešku priču o materinstvu i osveti režirao je 2015. godine Čarls Stoun treći, stvarajući napetu krimi dramu “Lila i Iv” (eng. Lila & Eve), koju prikazuje Pink Premium, večeras u 22 sata. Za glavnu junakinju reditelj je želeo da angažuje Šarliz Teron, ali je ona te godine već imala potpisan ugovor za film slične tematike, pa se u glavnoj ulozi našla slavna pevačica Dženifer Lopez, kojoj je gluma druga ljubav. Drugi ženski lik pripao je oskarovki Violi Dejvis, a ona je sa Lopezovom već sarađivala 1998. godine u krimi drami “Veoma opasna romansa”. Uz Dejvisovu je i njen suprug Džulius Tenon, sa kojim iz braka od 2003. ima ćerku, dok u ovoj priči imaju dvojicu sinova.

Foto: Promo

Na početku ove krimi drame upoznajemo neutešnu Lilu, samohranu majku iz Atlante, čiji je sin ubijen u uličnoj pucnjavi. Suočena sa ravnodušnošću policije, u situaciji kada više ne može da se stara ni o svom mlađem sinu, pridružuje se grupi za podršku majkama ubijene dece. Tamo upoznaje Iv, čija je ćerka umrla.

Foto: Promo

Iv je, čini se, manje zainteresovana za sopstveni život nego za osvetu ubicama dece. Zato predlaže Lili da uz njenu pomoć preuzme stvari u svoje ruke, što ova na početku odbija, sve dok ne pronađe pištolj u torbi mlađeg sina.

Tako se dve žene upliću u opasnu osvetoljubivu igru koja ih vodi u podzemlje i kriminalne organizacije. Međutim, što više ulazi u tu priču, Lila saznaje ko je njen sin zaista bio i počinje da se pita gde je ona pogrešila.

Foto: Promo

Ne propustite krimi dramu “Lila i Iv” večeras u 22.00 na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Film

#Lila & Eve (2015)

#Pink Premium

#Televizija Pink

'