AKTUELNO

Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču, unutrašnju borbu glavnog junaka između principa, porodice i ljubavi.

Novu tursku seriju koja je dobila odlične kritike, "Za mog sina", gledaćete od večeras, svakog dana od 22 časa samo na TV Pink.

Foto: Promo

Priča prati policajca Pojraza Karajela, samohranog oca, koji tokom borbe protiv krijumčarenja upada u zamku i biva osuđen na godinu dana zatvora zbog zločina koji nije počinio. Osim što je suspendovan, Pojraz gubi i starateljstvo nad sinom koji odlazi u ruke njegovog tasta.

Foto: Promo

Po izasku iz zatvora, Pojraz mora da započne život od nule, s obzirom na to da više nije policajac, ali i da krene u najveću borbu u životu - borbu za sina. Pojraz počinje da radi kao taksista, dok istovremeno tajno prati istanbulskog vođu mafije, Bahrija Umana i o svakom njegovom potezu, takođe tajno, obaveštava šefa policije.

Foto: Promo

Kada Pojraz spasi Bahriju život, pridobija njegovo poverenje i postaje deo njegove organizacije, iako mu to prvobitno nije bio cilj. Dok pokušava da povrati kredibilitet ali i starateljstvo nad sinom, Pojraz sreće prelepu doktorku Ajšegul, u koju se zaljubljuje na prvi pogled.

Foto: Promo

Osećanja su obostrana ali Pojraz nije ni svestan da je devojka koju voli Bahrijeva ćerka. U ovoj seriji videćete ljubavnu priču dvoje ljudi koji su suđeni jedno drugom, ali između njih stoji podzemlje.

Uloge su poverene sjajnim turskim glumcima - Ilker Kaleli tumači lik Pajraza Karajela, prelepa Burčin Terzioglu otelotvorila je lik doktorke Ajšegul Uman, dok je uloga vođe mafije Bahrija Umana, poverena proslavljenom turskom pozorišnom i filmskom glumcu, Musi Uzunlaru. Scenario potpisuje Etem Ozišik, a režiju istaknuti filmski i serijski režiseri, Čari Vila Lostuvali i Osman Tašči, koji je režirao i istorijski spektakl "Sulejman Veličanstveni".

Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču, unutrašnju borbu glavnog junaka između principa, porodice i ljubavi, ali i sve mračne tajne podzemlja, u jednoj od najgledanijih turskih serija, "Za mog sina", od večeras svakog dana u 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Ilker Kaleli

#Musa Uzunlar

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#serija

'