AKTUELNO

Da poznati glumac dobro krije privatan život, dokaz je i da su mediji uspeli da ga u javnosti uhvate samo sa jednom partnerkom.

Jedna od trenutno najgledanijih serija "Za mog sina", počinje da se emituje na TV Pink od ponedeljka 23. jula u 22 časa, a jedna od glavnih uloga pripala je i poznatom turskom glumcu, Musi Uzunlaru.

Foto: Promo

Ovaj pedesetdevetogodišnji glumac je imao mnogo značajnih uloga na televiziji, filmu, ali i u pozorištu. Jedan je od najistaknutijih turskih glumaca, a u seriji "Za mog sina" gledaćete ga u ulozi Bahrija Umana, vođe istanbulskog podzemlja.

Bahri je šef mafije od koga strepe svi, ali ne i njegova prelepa ćerka Ajšegul. Nakon što je izgubio suprugu i sina, Bahrijev odnos sa Ajšegul postaje sve lošiji. Ajšegul ne želi da bude deo očevih sumnjivih poslova i distancirana od njega gradi doktorsku karijeru.

Foto: Promo

Ubrzo, u Bahrijev život ulazi Pojraz Karajel, samohrani otac i policajac, koji je nakon suspendovanja i odlaska u zatvor zbog zločina koji nije počinio, gubi starateljstvo nad sinom. Po izasku iz zatvora, Pojraz mora da započne život od nule, s obzirom na to da više nije policajac, ali i da krene u najveću borbu u životu - borbu za sina. Pojraz počinje da radi kao taksista, dok istovremeno tajno prati upravo Bahrija, i o svakom njegovom potezu, takođe tajno, obaveštava šefa policije.

Jednog dana, Pojraz spašava Bahrijev život u sred mafijaškog okršaja, čime pridobija njegovo poverenje, iako mu to nije bio cilj. Bahri nudi Pojrazu posao u njegovoj organizaciji, što nekadašnji policajac, u dogovoru sa šefom, prihvata. On ulazi u mafijaške redove, a za cilj ima samo da povrati sina.U međuvremenu, Pojraz sreće Ajšegul i zaljubljuje se na prvi pogled. Osećanja su obostrana, ali Pojraz nije ni svestan da je devojka koju voli Bahrijeva ćerka.

Foto: Promo

Musa je uspeo da verno dočara način života vođe mafije, koji je strah i trepet u Istanbulu, ali koji pokušava da nakon smrti supruge i sina ostvari odnos sa ćerkom, te je za ulogu Bahrija Umana dobio odlične kritike i još jednom dokazao da je briljantan glumac.

Foto: Promo

O Musinom privatnom životu se zna veoma malo, s obzirom na to da je popularnost stekao isključivo zahvaljujući maestralnim ulogama na televiziji, filmu i u pozorištu.

Da Uzunlar dobro krije privatan život, dokaz je i da su mediji uspeli da ga u javnosti uhvate samo sa jednom partnerkom. U pitanju je čak 25 godina mlađa turska glumica Ipek Karapinar, sa kojom je bio u vezi skoro godinu dana. Njih dvoje su viđeni u jednom istanbulskom restoranu kako razmenjuju nežnosti, a kada je primetio fotoreportere, Musa i Ipek su se razdvojili, a glumac je rekao kako treba da poštuju njegovu privatnost i da razdvoje njegovu karijeru i privatni život.

Kako je Musa dočarao lik šefa mafije Bahrija Umana, saznaćete od ponedeljka 23. jula svakog dana u 22 časa, za kad je zakazano premijerno emitovanje serije "Za mog sina" na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Burčin Terzioglu | Burçin Terzioglu

#Ilker Kaleli

#Musa Uzunlar

#Televizija Pink

#Za mog sina (Poyraz Karayel)

#serija

'