AKTUELNO

Akcija Stivena Soderberga - “Izdaja”, noćas u 02.00 na Pink Premium

Oskarom nagrađen reditelj Stiven Soderberg (za film “Putevi droge”), autor mnogobrojnih filmskih hitova poput “Erin Broković”, franšize “Igraj svoju igru”, dvodelnog filma “Če”... prvi put se prihvatio akcionog žanra i 2011. godine snimio ostvarenje “Izdaja” (eng. Haywire), koje je na programu Pink Premium noćas u 02.00. Kako njemu i doliči, reditelj je ponovo napravio iznenađenje izborom glavne junakinje, pa je nakon aktivne porno glumice u njegovom filmu “Iznajmljena veza” iz 2009, za ovo ostavrenje angažovao Đinu Karano, poznatu takmičarku u kombinovanim borilačkim veštinama (MMA).

Foto: Promo

Ona predvodi sjajnu glumačku ekipu koju čine: Juan MekGregor, Majkl Daglas, Majkl Fasbender, Antonio Banderas, Bil Pakston i mnogi drugi. Iako je Karanova bila dobro pripremljena za scene borbi, koje je izvodila sama, bez kaskadera, njen glas u filmu nahovala je glumica Laura San Đakomo, koja je igrala u Soderbergovom ostvarenju “Seks, laži i videotrake” iz 1989.

Foto: Promo

Bez specijalnih efekata i preteranih scena borbi, ovaj film prati Melori Kejn, mladu ženu koju unajmljuju različite globalne organizacije da obavlja prljave poslove za Vladu, u koje predsednici država ne žele da se zvanično mešaju.

Foto: Promo

Nakon spašavanja taoca u Barseloni, Melori brzo odlazi u Dablin, ali tamo misija kreće u pogrešnom smeru. Kada shvati da su je prevarili, ona se svim snagama i umećem bori da umakne onima koji je love i da se vrati u Ameriku kako bi zaštitila svoju porodicu. Na kraju krajeva, ona želi da sazna ko ju je prevario, a tek tada počinje prava akcija – Melori kreće u osvetu!

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Izdaja” noćas u 02.00 na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Akcija

#Antonio Banderas

#Film

#Izdaja (Haywire) | 2011.

#MMA

#Majkl Daglas

#Pink Premium

#Televizija Pink

'