AKTUELNO

Napeti triler “Ivica tame“ (2010) tačno u ponoć na PINK PREMIUM

Obično nakon filma nastane serije, ali ovoga puta je reditelj Martin Kempbel svoju mini-seriju “Ivica tame” (eng. Edge of Darkness) iz 1985. nakon 25 godina pretvorio u istoimeni igrani film, koji će tačno u ponoć obradovati sve ljubitelje napetih trilera koji budu uz Pink Premium. Priču je napisao Troj Kenedi Martin, a Kempel je za glavnog junaka angažovao holivudsku zvezdu i dvostrukog oskarovca Mela Gibsona, koji se ovom ulogom vratio pred filmske kamere nakon sedam godina pauze.

Foto: Promo

Gibson tumači samohranog oca, a njegovu ćerku igra Bojana Novaković, glumica rođena u Beogradu 1981. godine, koja se sa porodicom preselila u Australiju kada je imala samo sedam godina. U Sidneju se školovala, u 12. godini je dobila prvu ulogu, u 15. se prvi put pojavila na filmu. Diplomirala je kao student generacije 1999. godine na koledžu Mekdonald u Sidneju, a potom i na tamošnjem Nacionalnom institutu dramskih umetnosti.

Foto: Promo

Jednu od nosećih uloga u filmu tumači i Rej Vinston, a njegov lik prvo je pripao Robertu De Niru, koji je nakon nekoliko dana snimanja odustao od saradnje zbog kreativnih neslaganja. U ostalim ulogama su: Deni Hjuston, Džej O. Sanders, Demijan Jang...

Foto: Promo

Ovaj napeti triler prati Tomasa Krejvena, veterana, detektiva za ubistva bostonske policijske stanice i samohranog oca. Otkako se njegova ćerka Ema odselila i zaposlila u drugom gradu, retko se viđaju, ali je njihova veza ostala čvrsta i Tomas se baš radovao njenom dolasku kući. Međutim, na pragu doma Emu pogađa smrtonosni metak.

Očajni otac pokreće istragu, na početku koje svi sumnjaju da je on bio meta. Vremenom, detektiv otkriva opasna, izopačena korporativna zataškavanja, vladine tajne dogovore i sumnjive ljude zaposlene u Vladi. Tragajući za odgovorima vezanim ubistvo, Tomas prolazi kroz emotivna otkrića i iskupljenja, suočavajući se sa Eminim tajnama.

Ne propustite triler “Ivica tame“ noćas u ponoć na PINK PREMIUM. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Bojana Novaković

#Film

#Ivica tame (2010)

#Ivica tame | Edge of Darkness

#Klik Tv

#Mel Gibson

#Pink Premium

#Televizija Pink

'