AKTUELNO

Romantična komedija “Kako sam zavoleo Saru” danas, 17 sati na Pink 2

Jedan papir je glavni krivac za sumanutu akciju koju izvode glavni junaci komične drame “Kako sam upoznao Saru” (eng. Serving Sara) iz 2002, a gledamo je danas od 17 sati na Pink 2. Reditelj Redžonald Hadlin je glavnu žensku ulogu dodelio jednoj od najzgodnijih glumica – Elizabet Harli. Čak joj je dozvolio da u drugom delu filma sama bira kostim u kome će igrati, jer mu se veoma dopao njen izbor.

Foto: Promo

Zvezda serije “Prijatelji”, Metju Peri, drugi je glavni lik. Njemu je ovaj film doneo mnogo više od obične uloge. Naime, Peri se devedesetih godina borio protiv alkoholizma, a nakon povrede zbog pada sa skutera na vodi, doktor mu je prepisao lekove protiv bolova. Peri je nastavio da ih pije i nakon prepisanog perioda i tako je postao zavisnik. Nakon dve rehabilitacije, treći put je otišao na odvikavanje, baš u toku realizacije ovog ostvarenja. To je malo usporilo proces snimanja, ali su ga producenti čekali, radeći za to vreme scene u kojima on ne igra. Bila je to uspešna rehabilitacija, nakon koje je svoj dom u Malibuu pretvorio u centar za lečenje bolesti zavisnosti, a od Obamine administracije je u Beloj kući  je ovenčan nagradom “Šampion oporavka".

Foto: Promo

Vratimo se filmu... Na početku upoznajemo Saru Mur, srećno udatu za teksaškog milionera Gordona Mura, kojoj kao grom iz vedra neba stiže zahtev za razvod braka. Papir joj na njena vrata donosi Džo Tajler, bivši advokat, koji se bavi uručivanjem sudskih poziva.

Foto: Promo

Sara shvata da će izgubiti deo imovine ukoliko prva potpiše papire za razvod, pa u početku izbegava Tajlera, a potom sklapa sa njim pakt. Papire prvo treba predati njenom mužu na potpis, a u isto vreme ga i uhvatiti u prevari, pa Sara i Tajler kreću zajedno u potragu za Gordonom i njenim milionima. Ono što se u ovakvim komedijama očekuje, to će se i desiti – slučajni susret i sumanuta akcija probudiće simpatije između njih dvoje.

Foto: Promo

U ostalim ulogama su: Brus Kembel, Vinsent Pastor, Maršal Bel...

Ne propustite komediju “Kako sam upozano Saru” danas od 17 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Elizabet Harli

#Film

#Kako sam upoznao Saru (Serving Sara) | 2002.

#Metju Peri

#Pink 2

#Televizija Pink

'