AKTUELNO

Anastasija će ekskluzivno u emisiji kod Ognjena Nestorovića predstaviti spot za svoju prvu pesmu.

Aktuelni gosti i najzanimljivije priče o poznatima su idealan način da provedete nedeljno popodne, zato budite uz emisiju "Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje u 14 časova na TV Pink.

U ovonedeljnoj emisiji voditelj Ognjen Nestorović će prvi put ugostiti Anastasiju Ražnatović, ćerku najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Printscreen Instagram/Promo

Anastasija i te kako ima dobar povod za gostovanje - snimila je prvu pesmu "Savršen par", kao i spot, a premijera vas očekuje upravo u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima. Ona će ispričati detalje o projektu koji su svi s nestrpljenjem čekali, kako je došla na ideju da glavnu ulogu u spotu dobije Pedro Soltz, popularni brazilski maneken, ali i šta očekuje od svoje prve pesme i u kom pravcu će nastavljati da razvija svoju karijeru.

Foto: Printscreen Instagram

Popularnost učesnika najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ne jenjava, a u ovonedeljnoj emisiji vas vodimo u Niš, kod Miljane Kulić koja odbrojava sitno do porođaja.

Otkrićemo kako izgleda kuća koju je porodica Kulić izgradila od zarađenog novca u rijalitiju.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Saznaćete i sve o teškom životu poznatih - ćerka poznatog rokera nakon hospitalizacije otkriva šokantne podatke o svom životu i ocu, dok poznati glumac zbog zdravstvenog stanja svog deteta napušta posao.

U studio kod Ognjena stiže i potpuno nova Ana Kokić, koja će prestaviti duetsku pesmu sa reperima Rimskim i Koronom, "Karmin".

Otkrivamo i detalje brutalnog posrnuća TV zvezde koje je šokiralo ceo svet.

Spremite se za nedelju premijera, dobre zabave i ekskluzivnih vesti o vašim omiljenim zvezdama u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 15. jula tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Kokić

#Anastasija Ražnatović

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Televizija Pink

#emisija

'