AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo", Nikolom Nedeljkovićem, urednikom crne hronike u "Večernjim novostima" i Milanom Dobromirovićem, urednikom olitičke rubrike dnevnog lista "Informer".

Odlukom Apelacionog suda Zoran Marjanović koji je optužen za ubistvo supruge Jelene, juče je nakon deset meseci pušten iz pritvora i braniće se sa slobode. Da li je ovo bila očekivana odluka suda, tema je za naše goste Borisa Vukovića, odgovornog urednika "Srpskog telegrafa", Predraga Savića, advokata i Aleksandra Crnomarkovića, novinara "Informera"

Viši sud u Beogradu potvrdio je legalnost izbora uprave Advokatske komore Beograd na čijem je čelu Jugoslav Tintor. A da li će se advokati koji ne podržavaju Tintora žaliti na ovu presudu, ili je pravda ipak zadovoljena, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa advokatom Nebojšom Avlijašem i Jugoslavom Tintorom, predsednikom Advokatske komore Beograd

U cilju suzbijanja opšteg i privrednog kriminala, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u prethodnih nekoliko dana su u više odvojenih akcija uhapsili 88 osoba. Tim povodom naš današnji gost biće ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako je odbrana porodice Marjanović reagovala nakon što je Apelacioni sud usvojio njihove žalbe i koji su njihovi sledeći potezi, reći će na Veljko Delibašić advokat optuženog Zorana Marjanovića.

Gosti rubrike POD REFLEKTORIMA biće glumac Ivan Bekjarev sa kojim ćemo razgovarati o predstavi " Rijaliti obračun" koja će u subotu uveče biti izvedena u okviru manifestacije "Leto na Gardošu".

U rubrici Hit jutra ugostićemo Ognjena Amidžića koji će nam predstaviti svoju novu pesmu "Bumerang".

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

Pričaćemo i o Tinejdž bazaru koji će ovog vikenda biti održan ispod Avalskog tornja.

Ugostićemo i bivšeg Zadrugara Mikija Đuričića i grupu Đokara i Gnjurci koji će nam predstaviti njihovu pesmu "Debil".

#Novo jutro

'