AKTUELNO

Komedija “Začaran” večeras u 20.00 na Pink 2

Rimejk snimljen 2000. godine istoimenog kultnog filma iz 1967. – “Začaran” (eng. Bedazzled), koji nam prikazuje šta je sve muškarac spreman da učini kako bi osvojio srce žene koju želi, na programu Pink 2 je večeras u 20 sati. Reditelj Harold Ramis glavnu ulogu je dodelio Brendanu Frejzeru, koji je uzvratio poverenje tumačeći nekoliko potpuno različitih likova u ovom filmu.

Foto: Promo

Na to ga tera sam đavo, tačnije – đavolica, a tumači je Elizabet Harli, koja je u to vreme bila na glasu kao jedna od najseksipilnijih žena sveta. U ostalim, takođe višestrukim ulogama, našli su se i Frensis O'Konor, Orlando Džons, Tobi Hus...

Foto: Promo

Na početku priče upoznajemo Eliota, smotanog savetnika, koji je zaljubljen u Alison već četiri godine, ali ga ona jedva i primećuje. Međutim, on ne odustaje, a kao takav, odlična je meta đavolu, koji se u njegovom životu pojavljuje kao seksipilna brineta. Ona mu nudi ispunjenje sedam želja u zamenu za njegovu dušu.

Foto: Promo

Očajan Eliot prihvata ponudu, ali mu se ni jedna želja ne ostvaruje na način na koji je on zamišljao. Pretvara se u južnoameričkog latino ljubavnika i tajkuna, NBA košarkaša, poznatog pisca, najosetljivijeg čoveka na svetu, pa čak i u predsednika države... svaki put vrag pronađe način kako da ga nadmudri.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Začaran” večeras od 20.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Začaran (Bedazzled) | 2000.

'