AKTUELNO

Naučno-fantastična drama “Krug” (2017) u petak od 22.30 na TV Pink

Ugledni nezavisni američki reditelj Džejms Ponsolt prošle godine se prvi put predstavio visokobudžetnim igranim filmom “Krug” (The circle), koji je pred gledaocima TV Pink večeras od 22.30. Reditelj se pozabavio i adaptacijom istoimenog romana Dejva Egersa, koji je takođe učestvovao u izradi scenarija od njegove priče o zastrašujućoj viziji bliske budućnosti u kojoj privatnost nestaje. Glavni ženski lik tumači Ema Votson.

- Ema je jednostavno briljantna – rekao je reditelj o glumici rođenoj 1990. u Parizu. - Ona ima veoma snažan etički kompas. Ona je glas generacije. Ima veliko srce, i veoma je brižna. I ima nešto u njenom odrastanju uz kameru.

Foto: Promo

Uz mladu Emu, glavni muški lik pripao je dvostukom oskarovcu Tomu Henksu. On se na ovom snimanju ponovo sreo sa kolegom Bilom Pakstonom, nakon zajedničkog ostavarenja “Apolo 13” iz 1995, ali, na žalost, Pakston nije dočekao premijeru - preminuo je u 61. godini od komplikacija nastalih nakon operacije na srcu. Njegovu suprugu u filmu tumačila je Glen Hidli, koja je takođe prošle godine iznenada preminula.

Foto: Promo

Ovaj fim otvara pitanje da li biste bili bolja verzija sebe ako biste znali da smo pred kamerama 24 sata dnevno i gde se povlače granice privatnosti. Slojevitu priču, koja se odvija u bliskoj budućnosti, nosi mlada i ambiciozna Mae Holand. Ona je odlučila da izgradi karijeru u informatičkom svetu, pa se pridružuje tehnološkoj i socijalnoj nemani - firmi “Krug”, gde se vrlo brzo dokazuje i počinje da napreduje u hijerarhiji kompanije.

Foto: Promo

Na nagovor osnivača kompanije, Emona Bejlija, ona pristaje da postane zaštitno lice “Kruga". Izložena kamerama koje je prate u korak, Mae dobija toliko željeno unapređenje, milijardu pratilaca na društvenim mrežama, ali, s druge strane, gubi privatnost, pa tako i lični identitet.

Foto: Promo

Ne propustite naučno-fantsatičnu dramu “Krug” u petak od 22.30 na TV Pink.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Ema | Votson | Emma Watson

#Film

#Krug (The circle) | 2017.

#Pink 2

#Televizija Pink

#Tom Henks | Thomas Jeffrey Hanks

'